Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Συντάσσει την επιστολή παραίτησής της η Σοφία Βούλτεψη

 Παραπολιτικολογεί 
ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

Σύμφωνα με πληροφορίες του pagkrati.gr, ο κ. Δημήτρης Σταμάτης επικοινώνησε με τη Σοφία Βούλτεψη (δική του ιδέα ήταν εξάλλου η αξιοποίησή της στο κυβερνητικό σχήμα) και ζήτησε -με απόφαση του πρωθυπουργού- την παραίτησή της.


 Ο λόγος είναι οι σοβαρότατες καταγγελίες για την εκπρόσωπο της Κυβέρνησης που  έκανε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι οποίες ήρθαν να προστεθούν στις ατυχείς δηλώσεις που έκανε η κα Βούλτεψη για τα ακίνητα
 ("Οι έλληνες πέταξαν τα χρήματά τους στα ακίνητα"), αλλά και στον τρόπο που αντιμετώπισε τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου για το "βόλεμα"συγγενών της στο Δημόσιο.


Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η βουλευτής των ΑΝΕΛ,

 η κυβερνητική εκπρόσωπος είναι διευθύνουσα σύμβουλος ανώνυμης εταιρίας που η ίδια έχει ιδρύσει, παρά το γεγονός ότι το Σύνταγμα απαγορεύει σε μέλη της κυβέρνησης να έχουν οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους.

Το διάστημα της μιας εβδομάδας -μόλις- για να συμβούν όλα τα παραπάνω, αλλά και το ιστορικό προηγούμενο της εκπροσώπου, με την πάλαι ποτέ άρνησή της να αναλάβει κυβερνητικό θώκο στο προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα -υπό του Αδώνιδος Γεωργιάδη, που συμπολιτεύονται στη Β' Αθηνών- θεωρούνται σοβαρά δείγματα... γραφής και άξιοι λόγοι για την παραίτηση της κυβερνητικής εκπροσώπου, της οποίας η ανακοίνωση είναι θέμα στιγμών (αντί ωρών).


Την αναμένουμε.




πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.