Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΛΟΥΓΚΑΝΣΚ

Επίθεση του ουκρανικού στρατού με 70 τανκς του πυροβολικού. Εισήρλθαν στην περιοχή του Lugansk και ξεκίνησαν βροχή εκτοξεύσεων όλμων και ρουκετών. 
Πολτοποιήθηκε εργαζόμενη στο χώρο του σχολείου. Βομβαρδισμοί και στο κέντρο της πόλης με θύματα 6 νεκρούς.


 Δ. Πορφύρη/Π Σταφυλά


«Στις παρυφές της πόλης υπάρχουν μάχες. Τίποτα δεν είναι σαφές, αλλά ο εχθρός επιβεβαίωσε ότι έριξε από τα περίπου 70 τανκς και από δύο μικρά τεθωρακισμένα . 

Υπάρχουν ενδείξεις μέχρι και για ελικόπτερα SWAT » αναφέρει ο κυβερνήτης της πόλης (tvsveda)“Την Κυριακή οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν με όλμους τη συνοικία Yuzhny στα νότια της πόλης του Lugansk”, ανακοίνωσε το γραφείο τύπου της Λαικής Δημοκρατίας του Lugansk (LPR).


 Σύμφωνα με μια αναφορά, το κτίριο του σχολικού συγκροτήματος Nο 51 καταστράφηκε. Πυρά όλμων έπληξαν το εσωτερικό της πόλης.” (voiceofrussia 14/07/14). Η κεντρική είσοδος του σχολικού κτιρίου καταστράφηκε. Κατά τη στιγμή της επίθεσης στο σχολικό συγκρότημα ήταν μόνο ένας φύλακας. Αδιευκρίνιστη παραμένει η τύχη του.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ




H τραγικη γυναικα και το σχολικο συγκροτημα μετα την επιθεση

Αργότερα ανέβηκε σε δημοσιογραφικό twitter η φωτογραφία της τραγικής κατάληξης του θύματος.Πρόκειται για μια γυναίκα που σκοτώθηκε εντός του σχολικού συγκροτήματος. Το κεφάλι της έχει πολτοποιηθεί από θραύσμα όλμου.

 Στο μήνυμα αναφέρεται ότι έπεσε στο καθήκον στο σχολείο. Δε διευκρινίζεται η ακριβής ιδιότητά της αν πρόκειται για εκπαιδευτικό ή φύλακα κλπ.

Πιο νωρίς χθες, η υπηρεσία τύπου του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του Lugansk ανακοίνωσε το θάνατο 6 ακόμα αμάχων και 7 τραυματιών, στο τελευταίο 24ωρο . Τρεις πολυκατοικίες και κάποιες μονοκατοικίες καταστράφηκαν στο προάστιο του Lugansk, Kamennobrodsky μεταδίδει το ITAR-TASS.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.