Αφού κατάφεραν να πετύχουν τον παρόντα στόχο τους, οι της Κυβέρνησης είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στη συνέχιση του καταστροφικού προς τη χώρα και τους Έλληνες πολίτες, έργο τους. 

 
Αφού τα… βρήκαν με την Τρόικα για την μετάθεση των πολύ σκληρών νέων μέτρων τον Σεπτέμβριο, που εν μέρει έσβησε για λίγο από την ατζέντα το θέμα των Εθνικών Εκλογών, Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος (που επιθυμούσαν διακαώς αυτή την εξέλιξη), καταστρώνουν τα πλάνα τους για την… ομαλή προσγείωση των Ελλήνων στη νέα καταστροφική οικονομική πολιτική που τον περιμένει μετά το πέρας του καλοκαιριού. 


Φυσικά δεν γίνεται ούτε και η παραμικρή νύξη για ελαφρύνσεις και ανάσες, τις οποίες δημόσια επικαλούνται οι επικίνδυνοι τσαρλατάνοι, Σαμαράς και Βενιζέλος. Στόχος είναι η άμεση υλοποίηση των προαπαιτούμενων για την εξασφάλιση των δόσεων με κάθε κόστος. Και η όσο πιο ομαλή γίνεται πρόσβαση στα αμέσως επόμενα νέα σκληρά οικονομικά μέτρα που θα ακολουθήσουν έτσι ώστε να μην πέσει ακόμα πιο χαμηλά η δημοτικότητα αυτής της κυβέρνησης.


 Έργο δύσκολο, ωστόσο οι Σαμαροβενιζέλοι προχωρούν δόλια έτσι ώστε να διατηρηθούν στην εξουσία, αφού τα «μεγάλα αφεντικά» αυτό επιθυμούν έτσι ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα το σχέδιο υποδούλωσης της Ελλάδας για πάντα στους δανειστές.
Ο νέος «πιστός υπηρέτης» της κυβέρνησης και των δανειστών, Γκίκας Χαρδούβελης έχει λάβει ήδη τις απαραίτητες οδηγίες και κινεί τα νήματα προς την πραγματοποίηση των προαπαιτούμενων, τα οποία εξαθλιώνουν ακόμα περισσότερο τον Έλληνα πολίτη. 


Στον οποίο ωστόσο, μέσα πάντα από τα αγαπημένα ΜΜΕ, μιλά για σχέδια οικονομικών ελαφρύνσεων, μειώσεις φόρων, ακόμα και για αυξήσεις!!! Ο νέος τσάρος, καλά δασκαλεμένος από τους αναίσχυντους Σαμαραοβενιζέλους, παίζει και αυτός καλά το δόλιο επικοινωνιακό παιχνίδι τάζοντας ψέματα… Μιλάμε οι πολιτικάντηδες μας, μας εμπαίζουν στον μέγιστο βαθμό επικινδυνότητας. 


Την ίδια ώρα που ο Πρωθυπουργός τάζει… ανάσες στον κόσμο, στέλνει επιστολές στους Υπουργούς με πληθώρα Μνημονιακών δράσεων, έτσι ώστε να επισπεύσουν την υλοποίηση των διαταγών της Τρόικα (οι οποίες φυσικά δεν περιλαμβάνουν καμιά ελάφρυνση σε κανέναν τομέα). 


Και τους καταστά σαφές το πόσο σημαντικό είναι για την κυβέρνηση και την χώρα να ολοκληρώσει τα συγκεκριμένα μέτρα μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου (εντελώς τυχαία ο μήνας που ήταν πολύ πιθανό να πραγματοποιηθούν οι Εθνικές Εκλογές). Και στα… σκαριά υπάρχει το πλάνο για περαιτέρω μείωση των συντάξεων, κάτι για το οποίο ο Αντώνης Σαμαράς διαρρήγνυε τα ιμάτια του πως δεν πρόκειται να γίνει…


Οι οποίες θα γίνουν εξαιτίας των επιπτώσεων των μνημονιακών πολιτικών και που προκαλούν ανήκεστο βλάβη στην πραγματική οικονομία. Το έλλειμμα των ασφαλιστικών ταμείων που υπολογίζεται στα 15 δισ. ευρώ, ανοίγει τον δρόμο για να… δικαιολογηθούν και νέες δραματικές περικοπές στις συντάξεις από τον ερχόμενο Οκτώβριο.


 Αυτό που προσπαθεί να αποκρύψει η κυβέρνηση καταγράφεται παραστατικά στην τελευταία έκθεση του ΔΝΤ για την πορεία του προγράμματος προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας. Όλες οι επισημάνσεις της «τρόικας» για την εφαρμογή της ασφαλιστικής νομοθεσίας από την αρχή του 2015 οδηγούν στο συμπέρασμα πως ακόμα και στις κύριες συντάξεις θα πρέπει να εφαρμοστεί ρήτρα μηδενικού ελλείμματος. 


Έτσι απλά…Οι άνθρωποι είναι μέγιστα επικίνδυνοι αφού συνεχίζουν να… τρέχουν με ακόμα πιο θερμό ζήλο ένα πρόγραμμα το οποίο διαλύει την χώρα και τη στέλνει μόνιμα στις χειροπέδες των δανειστών. 


Και ακόμα πιο επικίνδυνοι οι της Τρόικα που μάλιστα έχουν αναφέρει δημόσια πως το πρόγραμμα που… τρέχει στην Ελλάδα είναι λανθασμένο. Κυβέρνηση και δανειστές μας εμπαίζουν στον μέγιστο βαθμό επικινδυνότητας.


 Ακούς Έλληνα… Και Θα σε… ξεσκίσουν μέχρι τελικής πτώσης.



 πηγή