Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΘΥΡΟΚΟΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ – ΕΘΝΙΚΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ — ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ???

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»

  — Η συνενοχή πλέον που ψεύτη πρωθυπουργού στο έγκλημα που συντελέστηκε σε βάρος του τόπου είναι δεδομένη και από κάθε άποψη αδιαμφισβήτητη…

 

  — Ο ΨΕΥΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 


  — Η σημερινή απόφαση του αίσχους για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο της Βουλής, δε συνιστά μονάχα απροκάλυπτο βιασμό της Δημοκρατίας, αφού κορυφαία ζητήματα και ολέθριες αποφάσεις εθνοκτονίας θα παραπεμφθούν για συζήτηση στα θερινά τμήματα.


  — Πρωτίστως συνιστά (σε συνάρτηση με το έκτρωμα Βενιζέλου περί συγκάλυψης της ευθύνης των υπουργών), παραγραφή των εγκλημάτων των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου.


 Ο ψεύτης πρωθυπουργός ο οποίος θα συγκροτούσε μια και μόνη εξεταστική για το μνημόνιο, εξασφάλισε με την απόφασή του συγχωροχάρτι ντροπής στα κατοχικά ανδρείκελα καθιστώντας εαυτόν απόλυτα συνένοχο για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος της χώρας.


Συνιστά επίσης παραπομπή στις καλένδες για την άρση της ασυλίας Κασιδιάρη και των υπόλοιπων χρυσαυγιτών, γεγονός που αν το συνεκτιμήσουμε…  Με τη σημερινή προκλητική ανοχή στο αίσχος της κατάληψης του κοινοβουλίου από τάγματα χρυσαυγιτών και… Με τα υπόλοιπα βίντεο που δε δόθηκαν στη δημοσιότητα (αν και οι χρυσαυγίτες σήμερα ξέρασαν πολλά)…


  — Παραπέμπει σε έναν απόλυτα ένοχο πρωθυπουργό και σε ενδεχόμενες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι για πράγματα που αν αποκαλυφθούν, δε θα πρέπει να αποκλείουμε ενδεχομένως και τη συγκρότηση έκτακτων ειδικών δικαστηρίων.


Σε κάθε περίπτωση επιμένουμε ότι η δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει από σήμερα κιόλας, το πλέγμα των σημερινών εξελίξεων και να αποδώσει άμεσα συγκεκριμένς ευθύνες.
  — Σε αντίθετη περίπτωση δυστυχώς αλλά εκ των πραγμάτων
 θα  έχει καταστεί συνένοχη συγκάλυψης ενός εγκλήματος που ιστορικά δε θα μείνει ατιμώρητο.


Από την άποψη αυτή, αποκτά ιδιαίτερη βαρύθτητα χθεσινό μας άρθρο στο οποίο μεταξύ άλλων τονίζαμε: 

«Ποια πραγματικά λαοπρόβλητη κυβέρνηση θα μπορούσε στο μέλλον να ρίξει στη λήθη αυτή την απίστευτη συνενοχή??? Θα μπορούσε άραγε να μη δικάσει και να μην καταδικάσει πολιτικούς αλλά και δικαστές (γιατί όχι), αν αποδειχτεί ότι με τρόπο προκλητικό, δεν απέδωσαν δίκαιο όταν η χώρα το είχε απόλυτη ανάγκη, αλλά απλά νομιμοποίησαν κατοχικές διατάξεις???


Και το οποίο συνιστούμε να διαβάσετε ΕΔΩ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.