Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Εσώσαμε την «τιμή» μας!…Το μπάχαλο της βουλής παίρνει άλλες διαστάσεις με τη δράση κάθε «σφίχτη», σωτήρα και το ντου των χρυσαυγιτών. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε τούτη τη ζωή και έχουμε να δούμε και άλλες κακόγουστες θεατρικές παραστάσεις.

Σε αντίθεση με τους περισσότερους που λένε «Μπράβο Πύρρο» και σταματούν εκεί, εγώ θα συμφωνήσω μεν με τη κίνηση που έκανε και όντως μπράβο του, αλλά θα πάω και λίγο παρακάτω.
Ως άνθρωπος με αρκετά παραπάνω δύναμη από τους άλλους, έπραξες καλώς και προστάτεψες τον Τατσόπουλο. Όμως κε Πύρρο, μόνο αυτό μπορείτε να κάνετε, να προστατεύεται τους συναδέλφους σας σε περίπτωση που μπορεί να φάνε ξύλο από άλλους;


Αν μόνο αυτό μπορείς να κάνεις, τότε καλά λεφτά παίρνεις για τη δουλειά του μπράβου. Τόσους έχεις να προστατέψεις…
Δεν είδα κε Πύρρο την ίδια ευαισθησία για τους συμπολίτες σου που υποφέρουν εξ αιτίας αυτών με τους οποίους κυβερνάς μαζί -ξέρω… εσύ δε φταις, τα γνωστά-.


Δε σε είδα να μιλάς στη Βουλή και να λες ότι θα πρέπει να προστατέψουμε τους Έλληνες και όχι να τους βασανίζουμε.
Δε σε είδα να γράφεις κάτι ανάλογο στο twitter σου για τους Έλληνες εδώ και δύο χρόνια όπως μας έγραψες μετά το επεισόδιο στη Βουλή.


Εντάξει, δεν μπορείς να μιλάς, ίσως να μην έχεις αυτό που λένε «λέγειν», μερικές φορές όμως Πύρρο δεν χρειάζεται να ξέρεις γράμματα ή να είσαι λόγιος. Όταν νιώθεις τι περνάει ο διπλανός σου, μιλάς από καρδιάς. Εσύ όμως δεν το έχεις κάνει. Ίσως γιατί ο διπλανός σου είναι αρκετά πιο μακριά σήμερα που είσαι βουλευτής. Συμβαίνουν αυτά.


Στο twitter σου λοιπόν έγραψες «Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία απειλή. Γι’ αυτό είμαι στη Βουλή για να μη φοβάται κανένας έλληνας και κανένα ελληνόπουλο….» Ρε Πύρρο μας δουλεύεις; Μήπως μπέρδεψες την έννοια της λέξης «Προστασία»; Δεν χρειαζόμαστε μπράβους, ανθρώπους με μυαλό και πραγματική αγάπη για την Πατρίδα θέλουμε.

Μετά από το σώσιμο που έκανες στην «Τιμή» της βουλής, θα σε αγαπήσει πιο πολύ ο κόσμος που πεινάει και θα σου δώσει μερικές χιλιάδες ψήφους ακόμα. Άντε να γίνεις και Υπουργός στο Υπουργείο «Προστασίας» του πολίτη.


Εκτός από τον Τατσόπουλο που δήλωσε ότι σε αγαπά και σε ευχαριστεί που τον προστάτεψες, πήρες τα μπράβο και από τον Άδωνι που είπε: «Ο Ολυμπιονίκης από την Χειμάρρα έσωσε την τιμή της Βουλής αποτρέποντας τον τραμπούκο της ΧΑ». Σίγουρα είναι μεγάλο παράσημο αυτό, για πολύ μεγάλο μιλάμε. Μη σου πω ότι φτάνει μέχρι τα… γόνατα!

Άντε βρε Πύρρο… σε είχα και σε εκτίμηση, από τότε όμως που έγινες Πασόκος, για εμένα τουλάχιστον, κλώτσησες την “καρδάρα”.


Όσο αφορά τους Χρυσαυγίτες, δεν ξέρω πόσο τυχαίο ήταν όλο το σκηνικό αυτή την εποχή με τους ανασχηματισμούς, τις παραιτήσεις, το το ξαφνικό κλείσιμο της Βουλής και τα μηνύματα από το εξωτερικό για νέο μνημόνιο κλπ. 

Λες να μην ήταν τυχαίο; Λες;
ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.