Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Απύθμενη υποκρισία από το «Λιοντάρι της Χειμάρρας»…

«[…]Σε λιγότερο από τρεις μήνες το αθλητικό κέντρο Αγίου Κοσμά, προπονητήριο για πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου, κλείνει και ο ελληνικός αθλητισμός θα βρεθεί στο δρόμο. Από την επόμενη μέρα του αγώνα μου , το 2004, όπου βρεθώ κι όπου σταθώ φωνάζω για το πρόβλημα χώρων άθλησης, για τα Ολυμπιακά ακίνητα που είναι κλειδωμένα και ρημάζουν. Ευχομαι οι ποδοσφαιριστές να φωνάζουν δυνατότερα και να φωνάζουν μαζί μας.»!!!

"Την ανησυχία του για το κλείσιμο του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά, εξέφρασε ο Ολυμπιονίκης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ενώ ταυτόχρονα συνεχάρη τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που δεν ζητάνε πριμ για τυχόν διακριση τους στο Μουντιάλ." (Πηγή: Ενικός)


Γιατί άραγε κλείνουν οι δημόσιες αθλητικές εγκαταστάσεις; Μήπως… από μόνες τους; Τα Ολυμπιακά ακίνητα γιατί σαπίζουν; Ούτε κουβέντα.  Ούτε –έστω- μια δικαιολογία.
 
 Ένα ίχνος αυτοκριτικής για την ολόπλευρη στήριξη με την ψήφο του (ο Δήμας είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, για όσους δεν το γνωρίζουν…)  στην πολιτική της κυβέρνησης που σέρνει τις λαϊκές ανάγκες για άθληση στα ταμεία της «ιδιωτικής πρωτοβουλίας».
 

Αναζητείται ίχνος ντροπής για τον Πύρρο από τη Χειμάρρα, με την Ελληνίδα γιαγιά, που ανατράφηκε φτωχικά και έχυσε τόνους ιδρώτα μέχρι να πάρει «μεταγραφή» στην Ελλάδα «των ονείρων του» και να γίνει ο «υπεραθλητής» που σήκωσε στα δυνατά μπράτσα του την ανάγκη για «επιβεβαίωση» της «υπεροχής» ενός συστήματος που νοικιάζει... «ολυμπιακά πνεύματα» και «αθλητικές ιδέες» στους πολυεθνικούς επιχειρηματικούς ομίλους και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους ιθαγενείς.
 
 Έχει (;) και η υποκρισία τα όριά της!
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.