Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Ο κυρ Μάκης, ο συγκρουσιακός!…


Ευτυχώς που ο Σαμαράς έκανε ανασχηματισμό και έτσι μας δίνει την ευκαιρία να ευθυμήσουμε με τους ανασχηματισμένους.
 Να ‘ναι καλά ο άνθρωπος! Από κει και πέρα όμως, τα γελάκια θα “κοπούν” σύντομα.


Τη σκυτάλη των δηλώσεων από τους νέους και δυναμικούς Βουλευτές, την πήρε πρώτος ο κύριος Γιακουμάτος με ωραίες και αποφασιστικές δηλώσεις του τύπου: «Είμαι συγκρουσιακός τύπος, πάντα ήμουν σέντερ φορ, στράικερ, πάντα ήμουν δυναμικός παίχτης, όχι αμυντικός».


Κύριε Μάκη, νομίζω ότι τώρα δεν είναι ώρα για τρεξίματα, μεγαλώσαμε και πιστεύω ότι το άθλημα της πάλης θα σου πάει καλύτερα. Είναι πιο συγκρουσιακό βρε αδερφέ και θα το ευχαριστηθείς πιο πολύ. Άσε που ο προπονητής που έχεις, είναι και πολύ τσακάλι!


Έβλεπα λοιπόν στην προσωπική σας σελίδα -στο ιντερνέτ- το βιογραφικό σας και διαπίστωσα ότι:


1991-1993: Υποδιοικητής του ΙΚΑ (Μικρό διάστημα, αλλά έβαλες το λιθαράκι σου για το αύριο!)

2001: Αναλαμβάνει Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Ν.Δ. (Ακόμα ένα λιθαράκι!).


2004: Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. (Αν κρίνω από το σήμερα, γέμισες τον τόπο πετρούλες).


2007: Μέλος των Επιτροπών Κοινωνικών Υποθέσεων, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης, Δικαιοσύνης καθώς και της Επιτροπής Δημοσίων επιχειρήσεων, Τραπεζών και Οργανισμών Κοινής Ωφελείας της Βουλής. (Εδώ να σου πω την αλήθεια, με μπέρδεψες. Δε μπορεί όμως, θα έβαλες και άλλα λιθαράκια!).


2009: Μέλος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. (Κοίτα κύριε Μάκη, πολλά τα λιθαράκια που έχεις βάλει, αλλά να οδηγούν και κάπου βρε άνθρωπε, νταξ;).


2011: Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. (Εδώ νομίζω ότι άρχισες -μετά τα πολλά λιθαράκια- να φτιάχνεις ένα τεράστιο λιθόστρωτο. Το σχέδιο δεν πολύ καταλαβαίνω, αλλά τι σημασία έχει. Έκανες δουλειά μιλάμε!).


2012: Πρόεδρος της Επιτροπής για τη παρακολούθηση του ασφαλιστικού συστήματος. (Κύριε Μάκη, γιατί από τεχνίτης το έριξες στις παρακολουθήσεις; Τόση δουλειά να πάει χαμένη; Δεν σου πάει να κάνεις τον Ντετέκτιβ).


Μετά από τις τεράστιες επιτυχίες του παρελθόντος και μαζεύοντας τόσες σπουδαίες εμπειρίες, ως Υφυπουργός Ανάπτυξης σήμερα, θα τα δούμε όλα!

Να θυμίσω μόνο κάτι άσχετο. Στα μέσα Απριλίου (πριν τις εκλογές) ο κος Άρης Σπηλιωτόπουλος ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών είχε πει το εξής: «Είμαι συγκρουσιακός, γι’ αυτό με πολεμά το σύστημα». Τουλάχιστον δεν είσαι μόνος σου…


Σου εύχομαι καλές συγκρούσεις και σε ευχαριστώ για τις θυσίες που θα κάνεις για μας. Μολυβόνερο να έχεις κοντά σου -για τις μελανιές- και μην ανησυχείς, μετά την πρώτη φορά, γίνεται συνήθεια…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.