Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Σκουπόξυλο για την κυβέρνηση

Aνώμαλη προσγείωση στην καθημερινότητα και τα αδιέξοδα των Μνημονίων για την κυβέρνηση αμέσως μετά τη μικρή ανάπαυλα του ανασχηματισμού, τον οποίο ελάχιστοι πλέον θυμούνται. 
 
 
 
 
Τα αίτια της εκλογικής "ήττας" του Μαΐου είναι και πάλι εδώ, ο χρόνος για την κυβέρνηση ήδη μετράει αντίστροφα. 
 
 
Η άρνηση του υπουργείου Οικονομικών να επαναπροσλάβει τις καθαρίστριες και η αντιπαράθεση Λοβέρδου - Μητσοτάκη για το ποιος θα χρεωθεί την απόλυση των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων εύκολα μετατράπηκε σε μίνι κυβερνητική κρίση, καθώς το ΠΑΣΟΚ, έστω και υποκριτικά, κάτι ψέλλισε για επανεξέταση του συνόλου των 7.000 απολύσεων για τις οποίες είχε δεσμευτεί...
η κυβέρνηση έναντι της τρόικας.
 
 

Την ίδια ώρα η ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικές τις περικοπές στους ενστόλους, κάτι που σημαίνει ότι η κυβέρνηση έχει να κλείσει άλλη μια δημοσιονομική τρύπα ύψους 150 εκατ. ετησίως.
 

* Εκτεθειμένη για την πολιτική αναλγησία προς τις καθαρίστριες του υπ. Οικονομικών, αντιμέτωπη με "τρύπα" 150 εκατ. για τα επιδόματα των ενστόλων μετά τη χθεσινή απόφαση του ΣτΕ, ενώ υπουργοί αλληλοκαρφώνονται για τις απολύσεις των διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ.
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.