Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Το μήνυμα εστάλη αλλά δεν ελήφθη (είχε αέρα).


Μπορεί η τεχνολογία να έχει πάει πολύ μπροστά, ο λαός όμως συνεχίζει να στέλνει τα διάφορα μηνύματά του στο πολιτικό σύστημα με σήματα καπνού.

Δεν εξηγείται αλλιώς το πρόβλημα της μη σωστής λήψεις των μηνυμάτων από τους πολιτικούς. Συνήθως αυτοί καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να νιώσουν τι θέλει να πει ο λαός, αλλά τους τα χαλάει ο καιρός. Λίγο στραβά να φυσήξει και πάνε τα μηνύματα, τα πήρε ο αέρας και…


Υπό αυτές τις συνθήκες, η αποκωδικοποίηση του κάθε μηνύματος ξεχωριστά θέλει πολύ χρόνο για να μελετηθεί εις βάθος. Το κακό σε αυτή την υπόθεση δεν είναι αν τελικά θα καταλάβουν τα μηνύματα, αλλά το πότε.


Σχεδόν όλες τις φορές, για να περάσουν στη βαθειά κατανόηση των μηνυμάτων του λαού θέλουν τόσα χρόνια, όσα μέχρι να έρθουν οι επόμενες εκλογές. Τότε, με μεγάλη χαρά θα μας δείξουν τα εκ βάθους μελετημένα αποτελέσματα των προηγούμενων μηνυμάτων που είχαμε στείλει και θα τάξουν, θα δώσουν και το κατιτίς τους και φτου κι απ’ την αρχή.Εκτός από αυτό που έχει πει και ο Μέγας και Πάνσοφος Πάγκαλος: «Μαζί τα φάγαμε» και έχουμε τις ενοχές μας, θα πρέπει να έχουμε διπλές ενοχές για τον τρόπο που στέλνουμε αυτά τα κακόμοιρα μηνύματα.

 Νισάφι πια με τα “σήματα καπνού”, δεν έχουν τα σωστά αποτελέσματα.


Όσα χρόνια θυμάμαι, τις πρώτες μέρες μετά από κάθε εκλογική περίοδο ακούω «Θα δείτε ότι θα διορθώσουμε τα όποια λάθη…», «ΘΑ δείτε, ΘΑ δείτε…».


Τελικά δε θέλουμε ψυχίατρο, αλλά οφθαλμίατρο…ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.