Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

"Θερμό" επεισόδιο στις Οινούσες με τρεις τραυματίες (upd)

Σε ένα πολύ ύποπτο επεισόδιο που καταδεικνύει ότι δεν επρόκειτο για "απλούς" δουλέμπορους . 
Οι άντρες της Ακτοφυλακής  προ του κινδύνου να βυθιστεί τόσο το σκάφος όσο και το δουλεμπορικό με αποτέλεσμα να υπάρξουν εκατόμβες νεκρών, προσπάθησαν να αποφύγουν τον εμβολισμό κάτι το όποίο πέτυχαν με συνεχείς ελιγμούς, ενώ πυροβόλησαν στον αέρα.

 (Ανανέωση 15:30)
Οι Τούρκοι επιχέιρησαν με δεύτερη προσπάθεια να εμβολίσουν το περιπολικό και οι άνδρες της Ακτοφυλακής απάντησαν με πυροβολισμούς πάνω από τα κεφάλια των δουλεμπόρων και απέφυγαν τον εμβολισμό για ένα μέτρο.
Το τουρκικό δουλεμπορικό κάνοντας νέα απόπειρα εμβόλισης του σκάφους έδειξε ότι πρόκειται για οργανωμένη προσπάθεια πρόκλησης επεισοδίου.Προσπάιησαν εκ νέου να εμβολίσουν το ελληνικό σκάφος, αυτή τη φορά οι άντρες της Ακτοφυλακής προσπάθησαν να απαντήσουν με στοχευμένα πυρά με αποτέλεσαμ να τραυματιστούν ελαφρά τρεις επιβαίνοντες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άντρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για διακινητές μεταναστών ή λαθρομετανάστες.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τουρκικό δουλεμπορικό προσπάθησε να εμβολίσει ελληνικό περιπολικό τρεις φορές, για να διαφύγει. Οι άντρες του ΛΣ/Ακτοφυλακής πυροβόλησαν πρώτα στον αέρα, την δεύτερη φορά πάνω από τα κεφάλια τους, και στο τέλος σημάδεψαν τον  Τούρκο δουλέμπορα, έτσι τραυματίστηκαν  οι τρεις άντρες που επέβαιναν του δουλεμπορικού.
Στο «Σκυλίτσειο Νοσοκομείο» της Χίου νοσηλεύονται αυτή την ώρα τρεις άντρες οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, συνεπλάκησαν με άντρες του Λιμενικού Σώματος, ενώ επέβαιναν σε σκάφος στην θαλάσσια περιοχή κοντά στο νησί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άντρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.