Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο λαός δεν μασάει (καταπίνει) !!!


Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέπτεται το Χάρβαρντ για να μιλήσει για τις μεταρρυθμίσεις. Όπως αποκαλύπτεται δεν τον έχει καλέσει το ίδιο το πανεπιστήμιο αλλά ένας σύλλογος φοιτητών.

 Μαζί του παίρνει και έναν δημοσιογράφο με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

 

Ο κόπος του δεν πάει χαμένος. Την επόμενη ημέρα διαβάζουμε σε παλιά και «νέα» Μέσα ότι «ο Άδωνις έκανε…έφοδο μέχρι και σε αμερικάνικο νοσοκομείο» και πόσο «μεγάλο ενδιαφέρον έδειξε ο υπουργός μας για το σύστημα διαχείρισης των αμερικανικών νοσοκομείων» και «στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Harvard Kennedy School, ο κ. Γεωργιάδης είχε επαφές με καθηγητές της Σχολής, γνωστούς για τη σημαντική πολιτική και ακαδημαϊκή δράση τους». 

 

Ένα περίεργο πράγμα το κείμενο δημοσιεύεται ίδιο σε 10 μέσα (στο Έθνος δεν έχει πετύχει το copy-paste και υπάρχουν τριπλά κενά μεταξύ των παραγράφων).

Του Κώστα Εφήμερου
 

Ο Άδωνις όμως είναι αστεία προσωπικότητα. Αναρτά από το κινητό του την πρόσκληση για να αποδείξει ότι τον κάλεσαν από το πανεπιστήμιο και πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο. 

Επιστρέφει μετά την ομιλία του στο ξενοδοχείο και αναρτά φωτογραφία με την πόρτα της σουίτας του από το ξενοδοχείο γράφοντας 

«Το Πανεπιστήμιο μου παρεχώρησε για την διαμονή μου εδώ, το σπίτι του JFK. Μεγάλη Τιμή». 

 

Η πόρτα είναι άλλο ένα δωμάτιο (F-14) του ξενοδοχείου J.F.K. Η κοινότητα του twitter προσπαθεί να του εξηγήσει ότι και το αεροδρόμιο JFK το λένε αλλά το ονόμασαν έτσι προς τιμή του αειμνήστου προέδρου. «Υπουργέ μου και στη σουίτα Μέγας Αλέξανδρος δεν έμενε ο στρατάρχης» του γράφουν.

 

  Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέπτεται το Άγιον Όρος. Ένιωσε την ανάγκη να επικοινωνήσει με τους πνευματικούς του για να αντέξει το βάρος του λαού. Οι εντολές του για προετοιμασίες διέρρευσαν ήδη από το υπουργικό συμβούλιο. 


Ο Αντώνης δυσκολεύεται να πετύχει πνευματική ανάταση εκτός κάμερας αλλά ευτυχώς ένα τηλεοπτικό συνεργείο βρίσκεται επίσης στο Άγιον Όρος. Ο Αντώνης προσευχήθηκε μπροστά στις κάμερες. Είπε το πιστεύω μπροστά στις κάμερες. Συγκινήθηκε μπροστά στις κάμερες. Ο Αντώνης λύγισε μπροστά στις κάμερες.


Τα μαθαίνουμε όλα αυτά από τα μεγάλα ΜΜΕ. 
Το μόνο κρίμα είναι ότι στο Mega η Μαρία Σπυράκη αναγκάζεται να παρακολουθεί τον Αντώνη από μακριά εξαιτίας αυτής της οπισθοδρομικής απαγόρευσης των γυναικών που στο Άγιον Όρος είναι φυσιολογική και σε οποιοδήποτε άλλο ελληνικό έδαφος θα προκαλούσε φεμινιστική επανάσταση.


Δημοσιογράφοι, διορισμένοι στα πολιτικά γραφεία των υπουργών, αναλαμβάνουν καθημερινά την επίθεση των υπουργών στους διορισμένους του δημοσίου. Το διεθνές τμήμα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων λειτουργεί κάτω από εντολές δημοσιογράφου που δεν μιλάει αγγλικά. 

Υπεύθυνοι των γραφείων επικοινωνίας τραπεζών εμφανίζονται ως δημοσιογράφοι του οικονομικού ρεπορτάζ σε μεγάλες εφημερίδες.



Και ο λαός θα τα φάει αμάσητα όλα αυτά;. Αχ αυτός ο λαός. Ο λαός που δεν μασάει. Ο λαός που είναι σοφός και έχει ένα γνωμικό που αρμόζει σε κάθε περίπτωση. Ο λαός που ξέρει.
Τι στο διάβολο παθαίνει κάθε φορά που πάει να ψηφίσει ένας ..Σαμαράς ξέρει…



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.