Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Ο Θεός να σε φυλάει από καινούριο έμπορο και από παλιά πουτάνα!!




  Από σήμερα οι αγρότες στους δρόμους, μαζί με τους γιατρούς, τους δασκάλους, τους φοιτητές, τους άνεργους και ανασφάλιστους.Κάτι έχει αρχίσει να γίνεται στην ελληνική κοινωνία.
Και ενώ η κοινωνία τρέχει αλαφιασμένη στους δρόμους,οι πολιτικάντηδες εκ του ασφαλούς και από την ζεστασιά του σπιτιού τους ή των τηλεπαραθύρων άρχισαν τις γνωστές κωλοτούμπες. Να δείτε που στο τέλος θα μας πουν πως οι μνημονιακοί είμαστε εμείς.Αν είχαμε αντιδράσει δεν θα υπέγραφαν τα μνημόσυνα που μας έκαναν φτωχότερους! 


Ήδη το βλαμμένο της υγείας σε μια κρίση ειλικρίνειας, ομολόγησε πως γνώριζε ότι τα μνημόνια ήταν καταστροφικά, είπε  ψέμματα στο λαό "του" για να τον καθησυχάσει. Δεν πιάνεται όμως γιατί είναι ψέμα κατά συνθήκη, αυτά εξαιρούνται !! 

 

Η δήλωση σαφώς και δεν παίχτηκε στα γνωστά μέσα, βγήκε για λίγους και εκλεκτούς στο διαδίκτυο.
Ο αντωνάκης-το μικρό α είναι συνειδητό και δηλώνει το μέγεθος του ανθρώπου- αποφάσισε να διεκδικήσει τα κλεμμένα της Ζίμενς και ζητά το κεφάλι του Χριστοφοράκου στο πιάτο, θα το παίξει άντρας στη μέρκελ και αφού δει η μανταμ πως δεν αστειεύεται το παλικάρι, θα ζητήσει και τις γερμανικές αποζημιώσεις. 

 

Στην συνέχεια θα πατήσει πόδι στο θέμα των πλειστηριασμών, θα απαιτήσει να εμφανιστεί η ανάπτυξη, θα πάει θάλασσα στα Τρίκαλα στα δυο στενά, θα μας παρέχει δωρεάν υγεία και παιδεία μαζί με το δωρεάν wi-fi και όλα τα καλά του κόσμου σε πακέτο μικρό και εύκολο στην μετακίνηση!
Ο Μπένυ θα ενώσει το πασοκ, το οποίο χωρίς αυτόν θα χαθεί από το πολιτικό σκηνικό και μαζί του θα χαθούν οι καρέκλες, τα βουλευτικά έδρανα, η ασυλία τα αυγά και τα πασχάλια.

 
Οι γιακουμάτοι και λοιποί φωνασκούντες στα παράθυρα και τις πόρτες των καναλιών, μπαίνουν μπροστά στον ανένδοτο αντιμνημονιακό αγώνα κράζοντας για τους αγώνες και την αντίσταση που προέβαλαν.
Ο Θεός να σε φυλάει από καινούριο έμπορο και από παλιά πουτάνα, που λέει ο θείος μου ο Αλέκος, και έχουμε και από τα δύο είδη σε όλο το το πολιτικό φάσμα.
Γεμίσαμε παλιοπουτάνες και νεοπολιτικούς εμπόρους, έτοιμους και αποφασισμένους να βάλουν τάξη στο χάος που δημιουργήσαμε όλοι εμείς που σοκαρισμένοι σιωπούσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Άσε που κατά καιρούς πέφταμε και από τα σύννεφα με αυτά που συνέβαιναν στην Ελλάδα μας.

 

  Μη σας πω ότι πέσε- πέσε από τα σύννεφα είχαμε αριθμητικές μειώσεις στους εκλογικούς καταλόγους, κάποιοι δε ξέμειναν εκει πάνω και άντε να τους μαζέψεις μέρες εκλογών που είναι!!
Ναι, ναι έχουμε εκλογές και όλα γίνονται και του σπανού τα γένια, διότι η ψήφος είναι ιερή, δίνει ψωμί και παντεσπάνι στα παιδιά των πολιτικών μας και με την ανεργία που υπάρχει σκεφτείτε καλά που θα την ρίξετε.

 
Κανένας βουλευτής άνεργος και ανασφάλιστος, κρίμα είναι, βλέπετε τι τραβάμε εμείς οι κοινοί θνητοί, κανένας υπουργός χωρίς το υπουργείο του, αυτοί είναι λιγότεροι και δεν μας επιβαρύνουν τόσο πια, έχουν και άλλους πόρους, αδήλωτους και μαύρους θα μου πείτε, αλλά έτσι έχουμε υποβρύχια αξιόπλοα, μαχητικά αεροσκάφη που σκίζουν τους αιθέρες και μαζεύουν και τους εναπομείναντες στα σύννεφα, μη ρωτήσετε πως αυτά είναι μυστικά του επαγγέλματος.

 
Έτσι πάει μπροστά η χώρα και έχουμε όλοι εμείς δωρεάν wi-fi, ανάπτυξη, ανάκαμψη, ανάπλαση, αναγέννηση, χαμός λέμε!! Άντε και καλή Ανάσταση!!

 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.