Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Όταν ο Θόδωρας ανακάλυψε την ικανοποίηση…

Βγήκε μία μέρα ο κος Πάγκαλος και είπε:

 «Θέλω κάτι να με ικανοποιεί, έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια». Αμέσως έτρεξαν οι ειδικοί ώστε να βρουν τον τρόπο ικανοποίησης του Θόδωρα.

 

Έψαξαν στα φαγώσιμα, στη τέχνη, στον αθλητισμό, στα νέα είδη High-end τεχνολογίας και τίποτα, όλα ήταν μάταια. Ξαφνικά και μετά από λίγο καιρό, βλέπει ο Θόδωρας στην τιβί ένα νέο άνθρωπο δραστήριο με μπόλικο λέγειν. 


Τα μάτια του έλαμψαν από χαρά και αναφώνησε:

 «Αυτός με ικανοποιεί!», το όνομα του ανδρός ήτο και παραμένει ‘ΑΔΩΝΙΣ’. Άρχισε να παρακολουθεί το νέο αυτό και έμεινε άφωνος με την ταχύτητα που βρισκόταν, από κανάλι σε κανάλι, από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο και γενικά από εκδήλωση σε εκδήλωση.


Έτσι λοιπόν, σήμερα το πρωί σε εκπομπή του Mega είπε πάλι καλά λόγια για τον Άδωνι. Τον βρίσκει λέει «εξαιρετικά δραστήριο υπουργό» και αυτό τον ικανοποιεί. Η ικανοποίηση συνεχίστηκε για τον Υπουργό Υγείας γιατί τον βλέπει να είναι σε όλα τα δρώμενα του υπουργείου του. Από μία άποψη, αν τον συγκρίνει με τον εαυτό του, έχει δίκιο.


Οι πολιτικοί και οι πολίτες, όπως έχουμε διαπιστώσει εδώ και καιρό, έχουν μία ιδιότητα στην μνήμη πολύ χαρακτηριστική «Θυμούνται  και ξεχνούν ότι θέλουν κατά το δοκούν».


 Έχει ξεχάσει ο Πάγκαλος τι άποψη είχε για τους βουλευτές του ΛΑΟΣ όπως και τα άφθονα μπινελίκια που έριχνε ο Άδωνις για το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. Αυτός που “χθες” ήταν σίχαμα, σήμερα που τους ικανοποιεί γενικά, είναι καλό παιδί.


Όταν ο Άδωνις ήταν στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, ο Πάγκαλος είχε πει : «Απέδειξε ότι είναι ικανός να χειρίζεται ένα υπουργείο και με κάνει να σκέφτομαι ότι είναι σωστό το ότι η πολιτική είναι τέχνη και όχι επιστήμη». 

Εκείνη την εποχή έλεγε ο υπουργός Άδωνις με στόμφο «Εγώ πούλησα τη μαρίνα της Μυτιλήνης στους Τούρκους». Από εκεί και πέρα, κύλησε το “παξιμάδι” και βρήκε το βόθρο του.


Κύριε Πάγκαλε, δεν γνωρίζω ως τι σας καλούν στα κανάλια, εκτός από το να βγάλουν κάποια είδηση από τις παπαροατάκες που θα πετάξετε και τη κυβερνητική προπαγάνδα σας, ποία είναι η χρησιμότητα σας; Εκτός από κάποιους πιθανούς βιτσιόζους που θέλουν να σας βλέπουν, καμία.

Σε κάποια άλλη κοινωνία θα ήσουν φυλακή, είσαι όμως σε αυτή που φτιάξατε και ακόμα μπορείς και μιλάς… 



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.