Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Προσοχή! Κυκλοφορεί επικίνδυνη ομάδα καλικάντζαρωνΑνάστατοι πολίτες ισχυρίζονται ότι ακόμα και μετά τον αγιασμό των υδάτων είδαν ομάδα καλικαντζάρων να παραμένει επάνω στη γη και να πειράζει τους ανθρώπους.


Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες ανθρώπων που τους είδαν να διασκεδάζουν και να τραγουδούν: 

«Δεν μας πιάνει η αγιαστούρα, θα μας έχουν στην καμπούρα».

Αυτή η ομάδα των καλικαντζάρων πρέπει να αντιμετωπίζεται από τους πολίτες με μεγάλη προσοχή, γιατί δρουν όλοι μαζί και δεν περιορίζεται στα απλά πειράγματα που κάνουν οι κοινοί καλικάντζαροι, αλλά κάνουν πολύ επικίνδυνες ενέργειες.

Υπάρχουν χιλιάδες μαρτυρίες ότι αδειάζουν τις δεξαμενές πετρελαίου θέρμανσης σε φτωχούς ανθρώπους και τους αφήνουν να μελανιάσουν από το κρύο.

Σε άλλους εμποδίζουν την είσοδο στα νοσοκομεία, αφού του ζητάνε λεφτά που οι δύστυχοι δεν έχουν να πληρώσουν.

Ακόμα μαυρίζουν πνευμόνια και ζωές και μουτζουρώνουν τις πόλεις με αιθαλομίχλη. Ίσως όμως αυτό το κάνουν για να κυκλοφορούν ελεύθερα μέσα στις πόλεις, χωρίς να μπορούν να τους διακρίνουν μέσα στην ομίχλη οι πολίτες, γιατί όποτε τους βλέπουν τους κυνηγάνε.

Επίσης έχουν κλέψει μισθούς, συντάξεις, ακόμα και προνοιακά επιδόματα κακόμοιρων ανθρώπων, που τους έχουν οδηγήσει στην πείνα και δυστυχώς κάποιους ακόμα και στην αυτοκτονία.

Υπάρχουν ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που τους πέταξαν από τις δουλειές τους στο δρόμο. Τώρα μάλιστα είναι έτοιμοι να τους πετάξουν και από τα σπίτια τους στο δρόμο. Είναι πολλοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι τους είδαν χαρούμενους να αλληλοσυγχαίρονται και τους άκουσαν να τραγουδάνε όλοι μαζί: «άμα γίνεις αποικία μετά πάει κι η οικία».

Βέβαια υπάρχουν και διακόσιες χιλιάδες συμπατριώτες μας που τους πέταξαν ακόμα και από τη χώρα και τώρα βρίσκονται μετανάστες στις άκρες του κόσμου.

Αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι έχουν κλέψει την εθνική κυριαρχία και την αξιοπρέπεια της χώρας μας και από τον καθένα εργασιακά δικαιώματα, κοινωνική ασφάλιση, παιδεία, υγεία, αισιοδοξία.

Οι πολίτες καλούνται να είναι προσεκτικοί, γιατί η συγκεκριμένη ομάδα καλικαντζάρων έχει ειδίκευση στην κλοπή ψήφων από αφελείς πολίτες.

Η ημέρα των Θεοφανίων μας δίνει ελπίδες για φώτιση, για να στείλουμε τους αθεόφοβους καλικάντζαρους, επιτέλους, εκεί που ανήκουν.Δ. Βουλγαρίδης
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.