Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ!!!



Tου Μιχάλη Τζανάκη

Πήξαμε στις ευχές κι αυτήν τη χρονιά. Ανακυκλώνουν τις ίδιες βλακείες σε κάθε ευκαιρία. Σταυρωτά φιλάκια, προτροπές του τύπου «αισιοδοξία» «περάσαμε πολύ χειρότερα στον πόλεμο», «κοιτάμε το μέλλον», «βρείτε κάτι δημιουργικό να κάνετε» και βεβαίως τα απαραίτητα αυτό-ενοχικά «φταίμε όλοι μας» κλπ. κλπ.


Όλες οι βαθυστόχαστες αναλύσεις συγκλίνουν στο πόσο καλύτερη είναι η κατάσταση σήμερα στη χώρα σε σχέση με το μεσοπόλεμο στην Ευρώπη και σε σχέση με τον εμφύλιο και τη γερμανική κατοχή στην Ελλάδα. Τρομερές οι προσεγγίσεις και βεβαίως πολύ αισιόδοξες!!!

Την ίδια ώρα που τα πρωινάδικα έχουν το χαβά τους και τα εορταστικά μηνύματα-διαγγέλματα έχουν κι αυτά το δικό τους, ακόμα και πρωτοχρονιάτικα φλομώσαμε στη «βρώμα και τη δυσωδία» που κατακλύζει τα δελτία ειδήσεων προερχόμενη από τους Α-ΠΑ-ΤΕ-Ω-ΝΕΣ που διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα από όλες τις κρατικές θέσεις.



 Εκατομμύρια άνεργοι, διάλυση των πάντων, ανθρωπιστική κρίση, νεόπτωχοι, αλλά «χαμογελάστε αισιόδοξα» νεοραγιάδικα ελληνάκια, «μη χαλάτε το εορταστικό κλίμα».


 Δε βλέπετε τους «βρακοφόρους» που πήραν παραμάζωμα το κέντρο της πρωτεύουσας και λένε τα κάλαντα στο σύνολο του πολιτικού κόσμου; Συμμετέχετε και σεις λίγο στο εορταστικό αυτό κλίμα κακόμοιρα ανθρωπάκια, που το μόνο που σας έμεινε είναι το ΑΦΜ και ο «κλειδάριθμός» σας!

Γιατί φέρνετε την καταστροφή; Επειδή μήπως οι Οθωμανοί σας έπαιρναν το 10%, ενώ η νεοελληνική πολιτική συμμορία σας παίρνει το 40%; 



Για να «σωθεί η χώρα», βρε κουτά –που θα ‘λεγε και η συγχωρεμένη η Μαλβίνα Κάραλη-πληρώνετε τα λεφτά σας και σας παίρνουν και τα σπίτια. Ελάτε τώρα πάρετε πόζα και χαμογελάστε ξανά αισιόδοξα μα «τα δύσκολα πέρασαν», «οι θυσίες έπιασαν τόπο» -“το ‘πε, το ‘πε ο παπαγάλος” (εκτός τον Βρούτση)- όπως θα ‘λεγε και ο ΛεΠα.


Α, και τώρα που θα βγούνε οι καλικάτζαροι μην τολμήσει κανείς να κάνει κανένα συνειρμό με Άκη- Λιάπηδες ή με λοιπές «δημοκρατικές δυνάμεις»!! Κι αν δεν είδατε ειδήσεις μάθετε πως οι Αραχωβίλες γέμισαν…άρα; Άρα δεν υπάρχει κρίση, μια μικρή «διόρθωση» στα οικονομικά μας κι ένα απαραίτητο «συμμάζεμα» και «νοικοκύρεμα» της κοινωνίας!!!



Χαμογελάστε λοιπόν, έχετε κάθε λόγο. Το 1/3 των Ελλήνων είναι άνεργοι, άλλο 1/3 δουλεύουν χωρίς να αμείβονται και το άλλο 1/3 δουλεύει για να πληρώνει τους απατεώνες. Πλήρης ισότητα, ευθυγράμμιση και ισοπέδωση, άρα χαμογελάστε λίγο ακόμα αισιόδοξα και χαζοχαρούμενα σαν τον Στουρνάρα. 



 Άντε να φανούνε τα δοντάκια σας!!!



istor.tzanakis@gmail.com





ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.