Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ! ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Χθές Πέμπτη 2/1/14 μακροχρόνια (2 χρόνια) άνεργος 52 ετών (Κ....) κρεμάστηκε στο σπίτι του στο Ελληνικό στην οδό Κ........92.

 Η πράξη του - απελπισίας συνέβη στις 12:38 μ.μ. αφού προηγουμένως έγραψε σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της πράξης του, έστειλε sms σε φίλους  του και την Ουκρανή γυναίκα του που τον εγκατέλειψε προ ημερών μη αντέχοντας την ένδεια. Στη συνέχεια η Αστυνομία κρεμασμένο μέσα στο σπίτι του, πήρε τηλ. σε όσους ανέφερε στο σημείωμά του και .... τέλος. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση στα πουλημένα ΜΜΕ.


 Ούτε ΜΙΑ ανακοίνωση του συμβάντος απο την ΕΛ.ΑΣ. Είναι μια ακόμα περίπτωση - δολοφονίας - αυτοχειρίας εξ αιτίας της εγκληματικής πολιτικής των κατοχικών κυβερνήσεων που οδηγούν τον απελπισμένο λαό κατά χιλιάδες στον τάφο.


 Κανείς δεν ξέρει πόσες χιλιάδες είναι οι αυτόχειρες - δολοφονημένοι. Μπορεί να είναι 1.000 ή 10.000. Εμείς ....αναφέρουμε μόνο μία περίπτωση που προσπαθούν να κουκουλώσουν. 


Επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, θα περιμένουμε λίγο ακόμα πριν αναρτήσουμε φώτο και ονόματα μήπως το κάνει το επίσημο ... κράτος.ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.