Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ζητείται μαχαίρι!!!!




Ζητείται μαχαίρι κοφτερό, αιχμηρό να μπορεί να φτάσει στο κόκαλο.Τόσο καιρό η έλλειψη του συγκεκριμένου μαχαιριού δεν άφηνε τους ανα την επικράτεια φιλότιμους και έντιμους λειτουργούς να κάνουν τη δουλειά τους.
Διότι όπως και να το δεις, αν δεν έχεις το κατάλληλο όργανο τι να κάνεις!

 

 Έχουμε λοιπόν, τόσους έντιμους λειτουργούς σε κάθε κλάδο που ήθελαν μεν, δεν τα κατάφερναν δε. Άτιμο μαχαίρι που θα πάει θα βρεθείς, και όταν έρθει αυτή η ιερή στιγμή, τα κόκαλα θα τρέχουν να κρυφτούν. Τα κόκαλα, διότι όλα τα άλλα είναι πολύ καλά κρυμμένα, γιαυτό εξ άλλου έχουμε μαύρες τρύπες παντού. 

 
Στην οικονομία, που υπάρχει  και η μεγαλύτερη τρύπα, κρύφτηκαν και τα κόκαλα, εκεί μαχαίρι δεν πρόκειται να μπει.
Στο πολιτικό κατεστημένο, στα τζάκια και τα σκανδαλάκια τους δεν επιτρέπεται να εισχωρήσει τίποτα και κανένας, διότι αυτές οι τρύπες συνδέονται και όπως καταλαβαίνεται όταν υπάρχει μία τρύπα που φιλοξενεί μία άλλη τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

 
Την τρύπα των εξοπλιστικών οσμών την έκλεισε ο Μπένυ αυτοπροσώπως, νομίζω πως προσφέρθηκε και ο Πάγκαλος, αλλά ο υπερήφανος Μπένυ αρνήθηκε κατηγορηματικά, ο δε Γιάννος πρόλαβε και τρύπωσε στα άδυτα της τρύπας, οπότε ουδείς λόγος ανησυχίας.

 
Δεξιά αλλά και αριστερά υπάρχουν τρύπες, τρυπούλες, τρυπάκια που συνδέονται με μοναδικό τρόπο, κάτι σαν τον λαβύρινθο της Μινωικής εποχής που όποιος έμπαινε έμενε εκεί, εκτός αν ο μπάρμπας στην Κορώνη ήθελε να τον πετάξει έξω.
Αυτό είναι το σύστημα, που αγκαλιάζει σφιχτά και τρυφερά όποιον του κάνει τα κέφια, ανοίγει πόρτες και παράθυρα, δίνει...ευκαιρίες καριέρας, χρήμα, αναγνώριση, δόξα και δώρο μια μικρή τρύπα για να κρύβουν τα άπλυτα όχι μόνο τα δικά τους αλλά και όλων όσων το σύστημα σφιχταγκαλιάζει.

 
Σε ποια κόκαλα λοιπόν θα μπει το άτιμο το μαχαίρι; Μα εκεί που μπαίνει τόσα χρόνια τώρα, στον κυρ-Γιάννη, την κυρά-Μαρία, στον Τάσο, τον Θανάση, σε όλους αυτούς που δεν βρήκαν  συστημική τρύπα να κρυφτούν.

 
Σε όλους εμάς που βάζουμε πλάτη, που πληρώνουμε χωρίς να ρωτάμε, που ψηφίζουμε χωρίς σκέψη όποιον μας προτείνει το σύστημα.
Ήδη έχουν αρχίσει να μας...πυροβολούν με δημοσκοπήσεις κρυφές και φανερές, μας τρομοκρατούν δια της... τρομοκρατίας και των οργανώσεων που με κατσαρολικά θα φέρουν την ανάσταση του κυρίαρχου λαού,μας απειλούν, μας στοχοποιούν προσπαθούν με κάθε τρόπο να υφαρπάξουν την ψήφο μας, διότι μία νομιμότητα την χρειάζονται οι τρυπόβιοι!

 
Ο  Σαμέρκελ καλεί τους νεοδημοκράτες συστημικούς τρυπόβιους να ρίχνουν χειροβομβίδες- λεκτικές θα μου πείτε-εφηύρε, διότι είναι και μέγας νους, τα δύο άκρα, στοχοποιεί και απειλεί να θέσει εκτός νόμου κόμματα.

  Λέω κόμματα, διότι δεν θα μείνει στο ένα, που ο ίδιος και η πολιτική του τακτική το έκαναν κόμμα.Στόχος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια όποιο κόμμα έχει διαφορετική πολιτική άποψη.

 
Κατ' ακρίβειαν στόχος είμαστε όλοι εμείς που ανεξάρτητα από κόμματα και ιδεολογίες αντιδρούμε σε ότι συμβαίνει. Στόχος είναι να σιγήσει κάθε ελεύθερη φωνή, να σταματήσει κάθε ελεύθερη σκέψη, να ανατραπεί όποιο εμπόδιο μπαίνει  στο σύστημα.

 
Η διατεταγμένη υπηρεσία του παρακράτους, που όλοι το ξέρουν αλλά ουδείς το ονοματίζει, οι καλοπληρωμένοι μιντιάνθρωποι, που κάνουν συστηματικό μυαλοπλύσιμο και οι απανταχού φιλάνθρωποι λειτουργοί έχουν έναν και μόνο στόχο.

 
Εμάς, γιαυτό τουλάχιστον ας κινούμαστε, γρήγορα και με ελιγμούς, έτσι για να τους δυσκολέψουμε και λίγο!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.