Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

ΑΔΩΝΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ή ΑΠΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ???
Στα δικαστήρια "σέρνουν" το ΠΑΣΟΚ οι απλήρωτοι υπάλληλοί του - Οι περίπου 120 απλήρωτοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ διεκδικούν μέσω της δικαστικής οδού τις απλήρωτες οφειλές τους... 


Το ΠΑΣΟΚ θα υποχρεωθεί να πληρώσει μαζί με τους νόμιμους τόκους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ στους απλήρωτους εργαζόμενους του κόμματος οι οποίοι έχουν ενταχθεί σε καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας και δουλεύουν δύο ημέρες την εβδομάδα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». 
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι περίπου...
120 υπάλληλοι της Χαριλάου Τρικούπη έδωσαν εντολή σε γνωστό δικηγορικό γραφείο της Αθήνας που εξειδικεύεται στις εργατικές υποθέσεις προκειμένου να καταθέσει αγωγές κατά του ΠΑΣΟΚ στα δικαστήρια. Οι εργαζόμενοι με τις αγωγές τους διεκδικούν τα χρωστούμενα που ανέρχονται περίπου στα 540.000 ευρώ, συν τους νόμιμους τόκους.
Αναφέρεται επίσης πως οι εργαόμενοι στο ΠΑΣΟΚ θα επικαλεσθούν ότι είναι παράνομο το καθεστώς της εκ περιτροπής εργασίας και ότι μπήκαν σε αυτό το καθεστώς με μονομερή απόφαση του κόμματος. 
 Σε περίπτωση που δικαιωθούν, το ΠΑΣΟΚ θα υποχρεωθεί να καταβάλει για τους 120 υπαλλήλους που απασχολεί, περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, συν τους νόμιμους τόκους υπερημερίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.