Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ο καιρός των αγαλμάτων.


Αφού είδαμε και θαυμάσαμε το άγαλμα του Άδωνι, ήρθε ο καιρός να τιμηθεί και ο Μεγάλος ΓΑΠ. Έστησαν λοιπόν απέναντι από τη Βουλή των Ελλήνων το άγαλμα του πρώην πρωθυπουργού, μετά από απαίτηση του Υπουργού υγείας γιατί ως σωστός άνθρωπος, νιώθει ευγνώμων απέναντι στον Γιωργάκη που έφερε το μνημόνιο. 


 Αναγνωρίζει ότι χωρίς μνημόνιο υπουργός δεν θα γινόταν με τίποτα και θα έμενε στις τηλεπωλήσεις.
Για τον κ. Άδωνι το μνημόνιο μόνο θεϊκή παρέμβαση δεν είναι αλλά που θα πάει, θα το πει και αυτό. Πιστεύει ότι είμαστε τυχεροί διότι μας κάνουν χάρη που μας δανείζουν οι δανειστές μας. Οι άνεργοι λέει είναι θέμα ανασχηματισμού της οικονομίας και οι αυτοκτονίες  λόγω της κρίσης, είναι λιγότερες από όσο λένε. Μάλλον θα έχει κάνει προσωπική διάγνωση των αυτοκτονιών.


Όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε τη διανοητική κατάσταση του Υπουργό υγείας να χειροτερεύει γιατί αν και αυτόνομη, πάει πακέτο με την οικονομία και την πορεία της χώρας.
Στη Ν.Δ. κάνουν  πολλές “χαρές” με αυτά που λέει υπέρ του Γιωργάκη και του μνημονίου, κάποιοι μάλιστα του τη φυλάνε για το μέλλον.


Το ότι το άγαλμα του ΓΑΠ μοιάζει πολύ στο άγαλμα του Νέρωνα, μάλλον τυχαίο γεγονός είναι.
Έτσι που το πάνε οι πολιτικοί, θα γεμίσουμε αγάλματα και ξέρετε ποιος θα πληρώνει το μάρμαρο…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.