Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης:«Πήγα, αλλά δεν τα… έσπασα στην Πάολα»

Απάντηση στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, πως ο Υπουργός Ναυτιλίας τα «έσπασε» 
σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης θέλησε να δώσει ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Ναυτιλίας, δηλώνοντας ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν ήταν εκείνος που τα «έσπασε»σε μπουζουξίδικο και ούτε ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια.

Η απάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας για τον… λουλουδοπόλεμο στα  μπουζούκια 

Το στέλεχος αυτό, μιλώντας στο zougla.gr, παραδέχετα μεν ότι ο κ. Βαρβιτσιώτης ήταν όντως σην Πάολα, αλλά δεν έκανε… ζημιά με λουλουδοπόλεμο.


«Όντως ο Υπουργός  βρέθηκε προχθές καλεσμένος από παρέα σε νυχτερινό κέντρο, αλλά δεν κάθισε σε κανένα τραπέζι, αλλά στο μπαρ με μια φίλη του. Ήπιε δύο ποτά και παρέμεινε στο μαγαζί για μισή ώρα τουλάχιστον.

 Ούτε λουλούδια όπως γράφεται, ούτε τίποτε άλλο που να προκαλέσει. Υπάρχουν άλλωστε μάρτυρες και αποδείξεις γι αυτό. Όλα όσα γράφτηκαν στον Τύπο για υπουργό της κυβέρνησης ότι τα έσπασε σε μπουζουξίδικο και πέταγε λουλούδια, είναι στη σφαίρα της φαντασίας και προφανώς εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα ».


Με αλλεπάλληλες αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο υπουργός Ναυτιλίας προαναγγέλλει μηνύσεις εναντίον συκοφαντικών δημοσιευμάτων ενώ κάνει λόγο για «εμφανώς παραποιημένη φωτογραφία του».Tweets


@MVarvitsiotis
Εντός της ημέρας θα καταθέσω μήνυση εναντίον όσων διακινούν εμφανώς παραποιημένη φωτογραφία μου

itsiotis Milt. @MVarvitsiotis

Όταν το ψέμμα αναπαράγεται καταντά είδηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.