Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Οι περιοδείες ενός βιρτουόζου…

Όλα καλά με τον ΓΑΠ αλλά δεν ξέρω αν έχει πάρει και άδεια από τη Βουλή για να βγάζει λόγους ανά την Ευρώπη. 


Αλήθεια, πόσες μέρες το χρόνο δικαιούνται άδεια οι βουλευτές, ξέρει κάποιος από εσάς; Μήπως το έχουν ξέπορτο λόγω της μεγάλης κούρασης που περνάνε για να μας σώσουν;

 
Έχω πει πολλές φορέας χαζούς τους Έλληνες που αν και παρασύρθηκαν, πήγαν και τον ψήφισαν. ΠΑΣΟΚ είδαν και μπήκαν, τέλος πάντων, οι περισσότεροι την κοπάνησαν και λες, όλοι κάνουμε λάθη. Μα για αυτούς που πάνε και τον ακούνε, τι να πει κανείς. 

Πάνε χωρίς να γνωρίζουν τι μπουμπούκι είναι; Βρε μήπως είναι πιο χαζοί από εμάς;
Πήγε λοιπόν το παιδί μας και μίλησε, λένε μάλιστα ότι είχε ζήτηση η ομιλία του και τον έβαλαν σε μεγαλύτερη αίθουσα (Μέγας είσαι Κύριε..!). Αφού είχε αναπτύξει τις γνωστές Γαπολογίες του, στο τέλος κάποιος φοιτητής τον φώναζε Καραγκιόζη.


Τον στεναχωρήσανε και έφυγε με το κλασικό χαμόγελο αλλά γεμάτος πίκρα. Όχι έτσι ρε παιδιά, αμαρτία είναι, τα είχε δώσει όλα και εσείς να του φερθείτε έτσι; Ντροπή!


Μέχρι στιγμής έχει πάει στο Μάντσεστερ και στο Παρίσι, ζωή να ‘χει το παιδί να πάει όπου του κάνει κέφι. Γουστάρουμε και τον πληρώνουμε!

Κάποια στιγμή η Ελληνική πολιτεία θα πρέπει να αναγνωρίσει τις προσπάθειες που έχει κάνει για εμάς και να τον ανακηρύξει επίσημη μασκώτ!


Ίσως να έπρεπε να περάσει από πρωθυπουργός και αυτός όπως και ο Σαμ, να δούμε με όλα αυτά και τους βουλευτές.... έτσι ώστε να υπάρχει και κάποια στιγμή η πιθανότητα, να βάλουμε μυαλό. 
Δεν το βλέπω, αλλά η ελπίδα…Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.