Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η πραγματική “βλάβη” που ακύρωσε το πρωθυπουργικό ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν.

ΠΗΓΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ “ΚΑΤΑΦΕΡΕ” Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!











“Βλάβη” στο αεροσκάφος ή γενικότερη βλάβη στην διαδικασία των ιδιωτικοποιήσεων και της θέσης της Ελλάδας στην διεθνή σκακιέρα;



 Αυτό που δεν είπε κανείς από τους ινστρούχτορες των ΜΜ”Ε” στο παρασκήνιο της ακύρωσης του πρωθυπουργικού ταξιδιού στο Μπακού, όπου θα συζητείτο και η αποκρατικοποίηση της ΔΕΣΦΑ, είναι η απογοητευτική πραγματικότητα. Για μία ακόμα φορά η Ελλάδα διασύρθηκε ώστε να διασωθεί η πολιτική ηγεσία και το φιάσκο της συμρωνίας με τους Αζέρους.


Ως γνωστόν, εδώ και δεκαετίες, σε όλα τα ταξίδια Ελλήνων πρωθυπουργών η Πολεμική Αεροπορία διαθέτει πάντα ένα εφεδρικό αεροσκάφος σε περίπτωση που το κύριο αντιμετωπίσει το οποιοδήποτε πρόβλημα. Από τον καιρό του Ανδρέα Παπανδρέου, αυτός ήταν νόμος απαράβατος.




Καταργήθηκε “ελέω μνημονίου”; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα ΟΧΙ. Υπήρχε έτοιμο αεροσκάφος για να μεταφέρει τον πρωθυπουργό και την συνοδεία του στον προορισμό τους. Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε;




Γιατί απλούστατα η όλη διαπραγμάτευση με την ΔΕΣΦΑ οδεύει σε ένα μεγαλειώδες φιάσκο. Οι Αζέροι δεν έχουν δώσει δεκάρα τσακιστή, ο ΤΑΡ που τους εξυπηρετεί αφάνταστα φτάνει και περισσεύει.




Η Ελλάδα λοιπόν δεν είχε κανέναν λόγο να πανηγυρίσει για το Αζέρικο κοίτασμα, όπως δεν θα είχε λόγο να πανηγυρίσει για τον εθνικά επικίνδυνο ΤΑΡ. Ο μόνος λόγος της επίσκεψης θα ήταν η ΔΕΣΦΑ που όμως αντιμετώπισε “βλάβη”.

 Πραγματική βλάβη.


Το κερασάκι; Στο Αζέρικο πανηγύρι, παρευρέθη κανονικότατα ο Αλβανός πρωθυπουργός.









 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.