Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Άδωνι, τι έκανες με τον Πλεύρη το 1997;;;

Αρχές του 1997. Ένας νεαρός βιβλιοπώλης, ο σημερινός υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, συνομιλεί με τον ακροδεξιό - μέντορά του Κώστα Πλεύρη στον τηλεοπτικό σταθμό Telecity.



 Πριν ο Άδωνις Γεωργιάδης, γίνει τροϊκανότερος των τροϊκανών, πριν αγωνιστεί ώστε να ξεπεράσει την τρόικα σε κυνισμό, ο σημερινός υπουργός και πρώην τηλεβιβλιοπώλης παρέδιδε μαθήματα... "πατριωτισμού" δίπλα στον ιδρυτή της φασιστικής "4ης Αυγούστου". 


Στο βίντεο που παρουσιάζει το Periodista.gr, o Άδωνις Γεωργιάδης ακούει ευλαβικά τον μέντορά του, συμφωνεί με τις θέσεις περί ανωτερότητας των Ελλήνων (μάλιστα ο Πλεύρης υποστηρίζει ότι οι Έλληνες είναι ο μοναδικός λαός που... γελάει), αλλά και με τα όσα υποστηρίζει ο... Κώστας Πλεύρης για τους Εβραίους. 
Επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο σημερινός υπουργός Υγείας δηλώνει ότι "για την Κωνσταντινούπολη, όταν θα έρθει η ώρα του αγώνος και το αίμα μας θα δώσουμε", για να ακούσει ένα μεγαλοπρεπές μπράβο από τον ακροδεξιό Πλεύρη. 
Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι το εξής: 

Να προσέξει ο κύριος υπουργός μήπως και τυχόν "την ώρα του αγώνος" του κλέψει την δόξα η τρόικα. 



 Φωτό από nomika-analata


 wikileaks


Παρακολουθείστε την πρώτη(;) τηλεοπτική εμφάνιση του Άδωνι Γεωργιάδη:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.