Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΑΚΟΥΣ? ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;


ΓΡΑΦΕΙ: Χαρης Ελλην
Η συγκυβέρνηση των συμφερόντων έκανε πάλι το θαύμα της .
 

 Αφού άρπαξε την ψήφο σου τρομοκρατώντας και απειλώντας με βιβλική καταστροφή ,αφού έκλεινε το γόνυ με.... υποδειγματική ευκολία στις απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων παρά τις προεκλογικές διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου , αφού οδήγησε τον λαό (τον όποιο παρεμπίπτοντος ορκίστηκε να προστατεύει και να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του )στην εξαθλίωση την απογοήτευση και την διχόνοια ,.......


 αφού κατάργησε κάθε έννοια δημοκρατίας έφτασε η ώρα να βάλει την υπογραφή τις φαρδιά πλατιά στην κατάσχεση και την υπαγωγή σε πλειοδοτικό καθεστώς των περιουσιακών στοιχείων κάθε οφειλέτη που βρίσκεται σε αδυναμία πληρωμής .


 Σε απλά ελληνικά Έλληνα πολίτη και κάτοικε αυτού του τόπου είσαι ένας μελλοντικός άστεγος με απαγορευτικό στα όνειρα την προκοπή και την δημιουργία . Δεν είσαι τίποτα παραπάνω από ένας μελλοντικός επαίτης όχι για μια γωνία στο φως και την ελπίδα άλλα για το δικαίωμα σε μια άθλια επιβίωση που θα σου προσφέρει τα στοιχειώδη και αυτά με κόπο και αγώνα . 

Αν ακόμα δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω τότε λυπάμαι ίσως να καταλάβεις τι σου λέω όταν θα φτάσεις να παλεύεις με νυχιά και με δόντια για ένα καρβέλι ψωμί . 


Ίσως να καταλάβεις όταν θα νιώθεις την ζήλια και το μίσος να φουντώνει μέσα σου όταν ο ζητιάνος που σε έδειρε και σου πήρε το καρβέλι είμαι εγώ που σου φώναζα και σου ζήτησα να σταθείς πλάι μου για να αλλάξουμε την τύχη μας. 

Ναι φίλε μου στο λέω στα ίσια αν πέσω έστω και ένα σκαλί ακόμα από το σημείο που βρίσκομαι αν χάσω ότι με αγώνα αίμα έκτισα , αν τα παιδία μου μείνουν στο κρύο και στην βροχή απροστάτευτα και πεινασμένα τότε θα βγει το ζώο από μέσα μου και θα φέρω το χάος όπου μπορώ και όσο μπορώ και εγώ που το παραδέχομαι είμαι μόνο ένας εκεί έξω υπάρχουν χιλιάδες εκατομμύρια σαν και μένα και ξέρεις καλά ότι ένας από αυτούς είσαι και εσύ.'


 Γι αυτό προτού σηκώσουμε χέρι ο ένας εναντίον του άλλου, προτού τελειώσουμε μόνοι μας ότι οι πραγματικοί εχθροί μας άρχισαν , προτού τους κάνουμε τα χατίρια πέτα από πάνω σου τις ανασφάλειες και τους φόβους σου πάρε την ζωή σου στα χέρια σου πέτα στα σκουπίδια τα ψευτο κομματικά και σάπια ιδεολογικά τροπάρια που σου έμαθαν να τραγουδάς και έλα να κάτσουμε σαν αδέλφια που είμαστε παλέψουμε για τις ζωές μας και όχι για ένα καρβέλι έλα να ξεσκίσουμε τους εχθρούς μας και όχι να ξεσκιστούμε μεταξύ μας . 

Σκέψου άνθρωπε σκέψου καλά όπως και να χει αίμα θα χυθεί.
 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ;



ΠΗΓΗ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.