Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Πρόταση μομφής κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ


Πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του προέδρου της Κ.Ο. Αλέξη Τσίπρα. 
"Η πορεία προς την οικονομική καταστροφή και την αναξιοπρέπεια του λαού μας πρέπει να σταματήσει τώρα. 
Οφείλουμε να τη σταματήσουμε. Η συρρίκνωση και η απαξίωση της δημοκρατίας πρέπει να σταματήσει . Έχουμε χρέος να την εμποδίσουμε και με τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας, είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να εμποδίσουμε αυτή την πορεία" τόνισε ο κ. Τσίπρας και παρέδωσε την πρόταση δυσπιστίας στον αντιπρόεδρο της βουλής Χρήστο Μαρκογιαννάκη 

.
"Την αποτυχία των επιλογών σας προσδοκάτε να την μετατρέψετε σε σκληρή τιμωρία δίχως τέλος.

 Σε αυτές τις επιλογές σας δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δεν έχετε καμία λαϊκή νομιμοποίηση. 


Μόνοι σας σύντροφοι είναι μία μικρή ολιγαρχία προνομιούχων επιχειρηματιών. 

 Έχετε χάσει κάθε λαϊκή νομιμοποίηση. Προκειμένου να συνεχίσετε το καταστροφικό σας έργο γίνεστε ολοένα και πιο επικίνδυνοι", επεσήμανε ο κ. Τσίπρας.Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προχθές αποφάσισε να χαρίσει στους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών καναλιών την περιουσία των ψηφιακών συχνοτήτων.


"Δύο μέρες μετά, ολοκληρώνοντας πλήρως την εκτροπή και την μετατροπή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας σε μιντιακή δημοκρατία, εισέβαλαν αστυνομικές δυνάμεις στο κτίριο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης" ανέφερε ο κ. Τσίπρας.


"Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση Σαμαρά, ετοιμάζεται να μπήξει για τρίτη φορά το μαχαίρι στην πληγή με νέα μέτρα, να φορολογήσει ακόμη και τις στάνες και τις αγροικίες, χαρίζετε εκατομμύρια στη διαπλοκή και φιμώνετε για χάρη της την ελληνική ραδιοφωνία και τηλεόραση" συνέχισε.


"Το χειρότερο είναι ότι αποφασίσατε να μπείτε νύχτα στο ραδιομέγαρο προκειμένου, αύριο πάλι νύχτα, να μπαίνετε στα σπίτια των ανθρώπων που χρωστάνε και να τα βγάζετε σε πελιστηριασμό, γιατί αυτό απαιτεί η τρόικα", πρόσθεσε."Αυτή τη μέγιστη θεσμική εκτροπή δεν δικαιούμαστε να την αποδεχτούμε", είπε, υπογραμμίζοντας: "Η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο εμάς, αλλά τους βουλευτές όλων των κομμάτων. 
Είναι βαριά και ιστορική". 

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.