Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Μια Ελλάδα φυλακή…



Έστειλε ραβασάκι το αγόρι μας και προειδοποίησε αυτούς που το έλαβαν, ότι θα τους τα πάρει όλα, σπίτι, γυναίκα ή άνδρα (όχι απαραίτητα κακό), αυτοκίνητο, σκυλιά, γατιά και ότι άλλο τους γυαλίσει στο μάτι, αν δεν εξοφλήσουν τα χρέη τους μέσα σε 15 ημέρες. Κάνουν και 12μηνη διευκόλυνση, αμέ!



Να πω εντάξει για τα λαμόγια που δεν πλήρωναν; να το πω, αλλά ρε παιδί μου, τα 2.594.366 φυσικά πρόσωπα που λέει το Υπουργείο οικονομικών ότι χρωστούν περίπου 22,6 δις, είναι όλοι τους λαμόγια;


Άφησαν τον κόσμο να παίρνει δάνεια για να φτιάξει ένα σπίτι, και αφού τους “έβαλαν” για πολλά χρόνια να πληρώνουν μέχρι να τα εξοφλήσουν, τώρα με τον τρόπο τους θέλουν να τους τα πάρουν πίσω. Είχες δουλειά και ένιωθες καλά, απέκτησες σπίτι και ένιωθες ακόμα πιο καλά, τώρα πως νιώθεις; Μάλλον σκ@τ@…


Σε περίπτωση που τους αδικώ, μάλλον δε θα έχω καταλάβει το σωστό προγραμματισμό και σχεδιασμό που έχουν, για την ανόρθωση της Ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.


Α ρε Σαμαρά με το Success και Greek Recovery που μας έχεις στρώσει για το μέλλον, πως τους τουμπάρισες έτσι και σε ψήφισαν βρε; Θα μου πείτε, εδώ ψήφισαν τον ΓΑΠ, τον αψηλό και όμορφο δε θα!


“Η αφελής και αδιάφορη κοινωνία, κάποια στιγμή πληρώνει τα λάθη της.”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.