Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ

Είναι να απορεί κανείς με την ανοησία μας.

Σίγουρα όλοι έχουν παρακολουθήσει είτε συνεντεύξεις σε κανάλια,είτε συζητήσεις στην βουλή όπου...
ανθρωπάκια με ύφος χιλίων καρδιναλίων μιλάνε για το μέλλον μιας χώρας,για μέτρα που ισοπεδώνουν και βγάζουν στην ανεργία τους πολίτες της.

 

Έχουμε παρακολουθήσει τελευταία και έναν απίθανο τύπο να διαγωνίζεται με τους υπαλλήλους των δανειστών μας για το ποιός θα πρωτοαπολύσει γιατρούς,αλαλάζοντας το λαϊκό άσμα ''ο πιο καλός ο μαθητής'' και φοβούμενος μην του κλέψει κανείς την ''δόξα''.



Ας εξετάσουμε λοιπόν λίγο προσεχτικά αυτήν την περίπτωση


.Ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκλέχτηκε φυσικά όχι χάρις των δυνατοτήτων του αλλά της αναγνωρισιμότητας του,των χιλιάδων εργατοωρών που προβλήθηκε στην τηλεόραση.

Ο λόγος που προβλήθηκε τόσο πολύ είναι φυσικά άγνωστος αλλά πολύ φανερός για να τον αντιληφθεί κανείς.Σε αυτόν λοιπόν τον άνθρωπο δόθηκε η αρμοδιότητα να διορθώσει τα κακώς κείμενα της υγείας.

Ο κάθε γιατρός που απολύει με απόφαση του, αντικειμενικά και εξαιρώντας την ανθρώπινη του υπόσταση,είναι καλύτερα επιστημονικά καταρτισμένος από έναν
τέτοιο φυρερίσκο όπως ο Άδωνις.


Γνωρίζει απίστευτα πιο πολλά πράγματα για την υγεία συνολικά, για την λειτουργία των νοσοκομείων,για το τι χρειάζεται να περπατήσει το οποιοδήποτε σύστημα υγείας και για να μην ταλαιπωρείται ο κοσμάκης.

Το μεγαλείο της Δημοκρατίας θα αναφωνήσει κανείς,εαν το ξανασκεφτούμε όμως θα δούμε ότι πρόκειται για το μεγαλείο της παραφροσύνης.


Εγώ πουλάει βιβλία στην τηλεόραση,εγώ είμαι καλύτερος από ένα γιατρουδάκο που σπούδασε 20 χρόνια και θα τον διώξω κλωτσηδών για να σώσω το σύστημα υγείας και να μην κόψουμε άλλο τις συντάξεις και τους μισθούς για να τον πληρώνουμε,γιατί μαζί τα φάγαμε αλλά άλλοι πιο πολύ και άλλοι πιο λίγο.


ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ?Τι λες βρε δύσμοιρε,έχεις καταλάβει σε ποιούς απευθύνεσαι?Έχεις συναίσθηση και εσύ και όλα τα ανθρωπάκια που φωνασκείτε με ύφος χιλίων καρδιναλίων από πού πηγάζει η εξουσία και η δύναμη που πρόσκαιρα σας δόθηκε 

?ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΒΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ,από ισότιμους και ισάξιους με εσάς πολίτες.Με την ψήφο του βγήκατε για να τον υπηρετήσετε,ΟΧΙ για να του κουνάτε το δάχτυλο.


Και όταν ΓΕΛΑΤΕ κατάμουτρα ''κ.Πρωθυπουργέ'' στον αρχηγό της αντιπολίτευσης,ειρωνεύεστε και απαξιώνετε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό και τους ψηφοφόρους σας μαζί.

Φυσικά το ίδιο ισχύει και για αυτούς που κάνουν πρόταση μομφής,για να το σκάσει η ΤΡ¨ΟΙΚΑ και να φανεί οτι υπάρχουν αντιδράσεις στο εσωτερικό,μπας και μαλακώσουν οι έξω.


Χαμηλά λοιπόν την μπάλα κ.Βουλευτές,χαλαρώστε το υφάκι σας γιατί ο κόσμος έχει καταλάβει ο΄τι δεν πρέπει να φοβάται την χρεωκοπία της χώρας αλλά την ανικανότητα σας και καταριέται την μοίρα που έλαχε σε εσάς όλους να βγάλετε το κάρο από την λάσπη,να οδηγήσετε το καράβι σε απάνεμα λιμάνια. 



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.