Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις Гιάννη Πρετεντέρη !!!



Φωτιά και λάβρα ο δαιμόνιος

ρεπόρτερ Πρετεντέρης 

Ποιος είδε τον δημοσιογράφο και δεν τρόμαξε. Ερωτήσεις καταπέλτης, πίεση σε όλα τα μέτωπα, μάτι που γυάλιζε, ύφος που έψαχνε την αλήθεια χωρίς να υπολογίζει κόστος.
(σχόλιο: τέτοια περιγραφή είχε κάνει ο Xαρδαβέλας για τις δύο "εκπλήξεις" της κυβέρνησης: Άδωνι και Κούλη. Χριστέ μου… λέτε μετά την συνέντευξη κόλαφο, να τριτώσει το κακό;;;;)




Κάποια στιγμή πραγματικά πίστεψα ότι ο πρωθυπουργός θα καταρρεύσει υπό το αβάσταχτο βάρος των στοχευόμενων παρατηρήσεων του ογκόλιθου της δημοσιογραφίας. -Ποια είναι η γνώμη σας για τον …κ. Τσιπρα, κ. πρωθυπουργέ;


 Μια ερώτηση που θα έκανε κάθε πολίτικο να χάσει τα λόγια του! -Μιλάτε με την κ. Μερκελ στο τηλέφωνο;



Τι να απαντήσει ο κακομοίρης ο Σαμαράς που κοίταζε κατακεραυνωμένος τον διψασμένο για αίμα δημοσιογράφο!
-Πιστεύετε ότι θα βγούμε επιτέλους από την κρίση;
Μια ερώτηση που έκανε τον Σαμαρά να δακρύσει…



-Στηρίζετε τον κ. Στουρνάρα;
Εκεί ο πρωθυπουργός τα χρειάστηκε. Πραγματικά του κοπήκαν τα πόδια



-Δεσμεύσετε ότι δεν θα πάρετε αλλά μετρά;
Ο Σαμαράς ζητά διάλειμμα και μετρά την πίεση του!



Αλλά ο Πρετεντερης δεν τον λυπάται, συνεχίζει να χτύπα χωρίς ίχνος οίκτου, με ερωτήσεις βγαλμένες μέσα από εγχειρίδια βασανιστηρίων.



-Είστε ενήμερος από τον κ.Δενδια για τις εξελίξεις στα θέματα βίας; -Σας ενοχλούν αυτά που σας καταλογίζει ο κ. Τσιπρας; -Πιστεύετε ότι ο κ.Τσιπρας βοηθά την κατάσταση με την συμπεριφορά του;



-Ποιο ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετωπίσατε όσο καιρό είστε πρωθυπουργός; -Αληθεύει ότι είπατε στη Γκαρντ ότι αν θέλει νέα μετρά θα πάρει και τον Τσιπρα;



Μένος, πίεση, μαστίγωμα κατ’ εξακολούθηση από τον αντιμνημονιακο δημοσιογράφο που δεν θα ησύχαζε αν δεν εβγαζε είδηση και ζουμί από την συνέντευξη.
Ερωτήσεις στην κάρδια των προβλημάτων του Έλληνα πολίτη, χωρίς ευγένειες και μισολογα. Καθαρές κουβέντες!




Αλλά στο τέλος τα κατάφερε το αλάνι! Στριμώχνοντας τον άμοιρο πρωθυπουργό, που δεν ήξερε από πού του ρθε, τον έκανε να ψελλίσει αυτό που όλος ο κόσμος κρεμασμένος για μιάμιση ώρα στις τηλεοράσεις του περίμενε να ακούσει για να πάρει θάρρος!




Το 2014 όλη η Ελλάδα θα έχει wi-fi!!!!!




Στιγμιαία παγωμάρα από το εμβρόντητο τηλεοπτικό κοινό, και αμέσως μετά ο κόσμος με δάκρυα χαράς ξεχύνεται στους δρόμους ανακουφισμένος για το τέλος στα βάσανα του!
Ε, ναι, ρε Γιάννη είσαι τεράστιος!!!




Τέτοια είδηση μόνο εσύ θα μπορούσες να τη βγάλεις. Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις!!!


 Χρήστος Τσίπας, οδοντίατρος




ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.