Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Παράσταση για ηλιθίους από θεατρίνους της κακιάς ώρας!


Είδα και άκουσα την Κυριακή (10/11/2013)την συζήτηση που διεξήχθη στο κοινοβούλιο με αφορμή την πρόταση μομφής από τον ΣΥ.ΡΥΖ.Α. Προσωπικά ένιωσα οργή και θλίψη από τα  λεγόμενα και το "ύφος" των δύο συνεταίρων της συγκυβέρνησης αλλά και από την τοποθέτηση του υπουργού οικονομικών. 

 Δεν μιλώ για τους άλλους δηλ. τους "γελωτοποιούς" του κυβερνητικού εξαμβλώματος τύπου Γεωργιάδη, Βορίδη, Κεδίκογλου κ.λ.π γιατί τους θεωρώ απλά “θεατρικά” νούμερα!

Επίσης δεν μπορώ να μη νιώσω θλίψη για όλους αυτούς τους παλαμοκρουστές γυμνοσάλιαγκες βουλευτάδες που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν για το που μας οδηγούν οι σύγχρονοι Γερμανοτσολιάδες.
 Φυσικά καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι από τους παλιότερους τα έχουν αρπάξει από την Siemens και άλλους προμηθευτές του δημοσίου και δεν έχουν πολλά περιθώρια για...
να φέρουν καμιά αντίρρηση αλλά ντρέπομαι για τους νέους που υποτίθεται ότι είναι "αμόλυντοι" και θα έπρεπε να αναλάβουν την ευθύνη (και όχι να συμμετέχουν σε αυτή την κοινοβουλευτική δικτατορία) και με την στάση και τις ενέργειες τους να μας απαλλάξουν από όλους αυτούς τους "Κατσαπλιάδες" που μας κατσικώθηκαν στο σβέρκο σαν βδέλλες και μας πίνουν το αίμα!

Θέλω όμως να επισημάνω ότι και η στάση της μείζονος αντιπολίτευσης προκαλεί ερωτήματα ως προς το γιατί κατέθεσε πρόταση μομφής την συγκεκριμένη στιγμή (όπου γίνονται και έρχονται πολλά δυσάρεστα) αφού ήξερε ότι αυτό θα προκαλούσε την συσπείρωση των κυβερνώντων!!!
Έχω την εντύπωση ότι τελικά ίσως και αυτοί να συμμετέχουν στο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος μας μια και αν ήθελαν πραγματικά να προκαλέσουν εκλογές θα μπορούσαν απλά ... να παραιτηθούν όλοι μαζί!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός , μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.