Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Πελάαατες μου!...

Αφού «καθάρισε» το πεζοδρόμιο από «αδέσποτους» και «σκουπίδια», πέρασε ένα χέρι «δημοκρατικής» μπογιάς τους τοίχους του μαγαζιού, άνοιξε τις πόρτες για  να ξεμυρίσει η «τραμπουκίλα» κι έστρωσε στα τραπέζια τα καινούργια «αντιφασιστικά» τραπεζομάντιλα. 
Στη συνέχεια φόρεσε το γνωστό εμπορικό του χαμόγελο και στάθηκε δίπλα στην ορθάνοιχτη  είσοδο, έτοιμος να προσελκύσει νέους πελάτες.





"Ο κ. Σαμαράς διευκρίνησε πάντως στο ακρωατήριό του που τον χειροκρότησε όταν αναφέρθηκε «στη σύλληψη του αρχηγού της οργάνωσης που θα δικαστεί» ότι «είναι η Δικαιοσύνη και το δικαστικό σύστημα που έχει επιληφθεί, όχι η κυβέρνηση». 


Σημείωσε δε ότι είναι η Ελλάδα είναι μοναδικό φαινόμενο στην Ευρώπη όσον αφορά την την σύλληψη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής παρότι κι άλλες χώρες έχουν παρόμοια προβλήματα με νεοναζιστικές οργανώσεις. Εξήγησε πάντως στα μέλη της εβραικής κοινότητας ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι νεοναζί, η ηγεσία της οργάνωσης είναι


 Οι ψηφοφόροι της είναι άνθρωποι που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και από την υψηλή ανεργία που μαστίζει την χώρα. Αντίθετα εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο ελληνικός έχει πολιτική αντίληψη και θα απομονώσει τους νεοναζί." 



Το απόσπασμα είναι από τη φυλλάδα του «κομιστή». Τα ορθογραφικά λάθη, οι συντακτικές ασυναρτησίες και οι παραλήψεις (εννοούμενων) λέξεων, όλα, δικά της… Άτιμο πράμα η έγκαιρη (εκτός από «έγκυρη») ενημέρωση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.