Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Περιοριστικοί όροι σε Η. Κασιδιάρη, Ν. Μίχο και Η. Παναγιώταρο

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν πριν από λίγο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος, ενώ προφυλακιστέος κρίθηκε μόνο

 ο Γιάννης Λαγός ο οποίος παραμένει ύποπτος τέλεσης νέων κακουργημάτων, ενώ θεωρείται από τις αρχές και ως ύποπτος φυγής από τη χώρα.






Στον Κασιδιάρη επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Οι τρεις βουλευτές αποχώρησαν από τα κτίρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με ταξί. 


Οι αρχές σίγουρα καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα του κατά πόσον είχαν «δεμένα» τα στοιχεία που είχαν συλλεχτεί αν και η μη κράτηση των κατηγορουμένων δεν σημαίνει για την ουσία της υπόθεσης τίποτα παραπάνω από το ότι δεν θεωρούνται ύποπτοι φυγής. 


Ερωτήματα τίθενται πλέον και για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, με αυτό να αφορά τη συζήτηση που έχει ανοίξει για το αν και κατά πόσον έπρεπε να προηγηθεί άρση της ασυλίας των κατηγορουμένων βουλευτών.


Ταυτόχρονα, θέμα εγείρεται και από την αποκάλυψη του κεντρικού θέματος του «defence-point.gr» για την ολιγωρία της ΕΥΠ στη συλλογή πληροφοριών για το θέμα, από τα τέλη του 2009 μέχρι την ανάληψη της ηγεσίας της από τη σημερινή διοίκηση.

 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.