Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: "ΝΑΙ, ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΥΣΣΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΘΑ ΒΡΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ"

Νέα βόμβα πετά ο Ηλίας Κασιδιάρης, στη συνέχεια της συνέντευξης την οποία παραχώρησε, και στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει, πως «λυπάμαι τη μάνα του Φύσσα, αλλά έχουμε και εμείς μάνες».Σύμφωνα με την εφημερίδα «Newsbomb» ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και βουλευτής του κόμματος, αναφέρεται στη δολοφονία του 34χρονου ράπερ, λέγοντας πως όντως υπήρχε εντολή για δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αλλά όχι από την Χρυσή Αυγή:
  «Ο Ρουπακιάς, πήρε εντολή να σκοτώσει τον Φύσσα, αλλά όχι από εμάς», αναφέρει ο Κασιδιάρης, ο οποίος αναφερόμενος στην στυγερή δολοφονία αναφέρει ακόμα πως:


«Η δολοφονία είναι μια πράξη που δεν είναι απλά καταδικαστέα για ηθικούς λόγους από μένα, αλλά είναι και για κάτι παραπάνω. Είναι η πολιτική δολοφονία της Χρυσής Αυγής. Δεν ξέρω τι παρασκήνιο μπορεί να υπάρχει και για ποιο λόγο αυτός ο άνθρωπος πήγε και σκότωσε εν ψυχρώ. Δεν μου δίνει την εικόνα του στυγερού δολοφόνου.

 Δεν μπορώ να πω τίποτα, δεν έχω στοιχεία».ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.