Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Έξω”μάγκες” μέσα κότες!


Φιλοτομαριστές, παρτάκηδες που ξεπουλάνε τους «συντρόφους» τους, που δειλιάζουν στη θέα της χειροπέδης, που κλαίνε με το πρώτο χαστουκάκι στην Ασφάλεια ή με την προοπτική της πολυετούς φυλάκισης.





Που κάνουν σόου για τις κάμερες αλλά μέσα στα ανακριτικά γραφεία είναι γατούλες… καναπέως. Που δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να πουλήσουν και την ιδεολογία τους αρκεί να μην πάνε στη μπουζού.
Αυτά και άλλα πολλά αποδεικνύεται ότι είναι οι περισσότεροι Χρυσαυγίτες και σίγουρα κάποτε θα πρέπει να γραφτεί βιβλίο για το πώς αντέδρασαν την εβδομάδα που πέρασε.




Πάρτε για παράδειγμα τον ατρόμητο ηγέτη Νίκο Μιχαλολιάκο που πίνουν όλοι νερό στο όνομά του. Είπε ότι έχει μετανιώσει για τις απόψεις τους πριν από 35 χρόνια. Δηλαδή όταν ορκιζόταν στο μεγαλείο του Χίτλερ κι έγραφε ύμνους για τον κορυφαίο ηγέτη της Ευρώπης. Μα ποια 35 χρόνια. Το 1987, δηλαδή πριν 26 χρόνια γράφει: 


«Συμπληρώθηκαν 42 χρόνια από τότε που ο Αρχηγός του Γερμανικού Ράιχ και οραματιστής της Νέας Ευρώπης Αδόλφος Χίτλερ έθεσε μόνος Του τέλος στη γήινη παρουσία του […] Έχουμε χρέος να τιμήσουμε τη μνήμη Εκείνου, έχουμε ανάγκη να ζωτική να τιμούμε τους ήρωες της Ιδέας μας […] Δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε αρεστοί, ούτε και μας ενδιαφέρει να είμαστε αποδεκτοί ανάμεσα σε αυτόν τον αποχαυνωμένο λαό. Είμαστε οι πιστοί στρατιώτες της Εθνικοσοσιαλιστικής Ιδέας και τίποτε άλλο[…]HEIL HITLER!»


Αλλά και το 1990, στο πρώτο συνέδριο της Χρυσής Αυγής βγάζει λόγους σε μια αίθουσα γεμάτη με το ναζιστικό σύμβολο, τον αγκυλωτό σταυρό.



Μήπως ξέχασε ότι πριν μερικά χρόνια χαιρετούσε ναζιστικά, αλλά και πρόσφατα που χαιρέτησε με το χέρι υψωμένο; Τον αδειάζει άλλωστε και η ίδια του η γυναίκα σε ότι αφορά τις πεποιθήσεις του που έμειναν αναλλοίωτες με το πέρασμα των χρόνων. Γράφει η Ζαρούλια: «Με τον Νίκο γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς στη … συμμετοχή μας στα εθνικιστικά κόμματα. Μας ένωσε η αγάπη για την πατρίδα μας και τα σύμβολα. Αμέσως διαπίστωσα ότι είναι αδάμαντας, είναι βράχος. Τις ίδιες απόψεις που είχε πριν από 30 χρόνια τις έχει και σήμερα!»


Ο άλλος νταής, ο υπαρχηγός που έχασε σε τρεις ημέρες τη βαφή από το μαλλί, αρνήθηκε στην απολογία του ότι στηρίζει το ναζισμό ενώ για τα ναζιστικά ευρήματα, τα κάδρα με τον Χίτλερ και το Μουσολίνι είπε ότι είναι από την… προσωπική του συλλογή. 


Τι έγραψε το 1983 ο Χρήστος Παππάς για την επέτειο της πτώσης του ναζισμού; 


«Ο Φύρερ του Γερμανικού Ράιχ, αυτός ο οραματιστής της Νέας Ευρώπης, και η Εύα Μπράουν θα αυτοκτονήσουν στις 15.30 της 30ής Απριλίου 1945. Την ίδια ημέρα, 30 Απριλίου, μετά από 38 χρόνια, εμείς οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλισταί θα σταθούμε προσοχή χαιρετώντας με τον αιώνιο χαιρετισμό και θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή. Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη στα λόγια του Φύρερ “σε μια-δυο γενεές θα μου αποδοθεί δικαιοσύνη”. Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη στη Νίκη».


Ο Κασιδιάρης πάλι; Χτυπά έναν καμεραμάν, ρίχνει κάτω έναν άλλο αλλά δηλώνει ότι έπεσε κάτω από τη… δύναμη του μυαλού του. Τέτοια δειλία που δε μπορεί να αποδεχθεί ούτε τα λάθη του.
Ο Γιώργος Πατέλης, ο μπράβος της Νίκαιας που έδινε εντολές στα τάγματα εφόδου. Αφού έβαλε τα κλάματα πριν συλληφθεί και έλεγε στους φίλους του ότι τον άδειασε ο Λαγός και δεν του απαντά, πήγε και στην Ασφάλεια και «έδωσε» τον Μιχαλολιάκο. Για τέτοια μαγκιά μιλάμε.



Μαθαίνουμε επίσης ότι άλλος Χρυσαυγίτης έβαλε τα κλάματα μέσα στη ΓΑΔΑ ενώ οι αστυνομικοί που συλλαμβάνονται για συνεργασία με την εγκληματική οργάνωση, τώρα κάνουν ότι δεν ξέρουν τους Χρυσαυγίτες φίλους τους.


Η κ. Σκορδέλη, η «αγανακτισμένη» κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα, υποψήφια βουλευτής της οργάνωσης, είχε σπίτι της χιλιάδες ευρώ και προϊόντα μαϊμού. Γιατί άραγε;


Τέλος, όλοι «αδειάζουν» το δολοφόνο Ρουπακιά. Δεν τον ξέρουν, δεν τον είδαν, δεν του μίλησαν αφήνοντάς τον να πάει στη φυλακή όλη του τη ζωή. Κι αυτός, ανόητος που πίστεψε ότι θα τον στηρίξουν οι «σύντροφοί» του, θα έχει όλο το χρόνο να αποφασίσει τι θα πει για να ελαφρύνει τη θέση του.


Αυτά είναι μερικά από τα ανδραγαθήματα των πατριωτών της Χρυσής Αυγής. Λίγο ακόμη να τους πιέσουν θα κλαίνε στο κατώφλι της ΓΑΔΑ και θα ικετεύουν για έλεος.



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.