Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Τόσο λωτοφάγους θεωρούν τους αναγνώστες τους;Του Γ. Γ.
Δεν έτυχε να διαβάσω το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας του «κομιστή» που δημιούργησε την όλη αντιπαράθεση με τον Σύριζα. 

Ένα βλέφαρο που έριξα σε κάποιες ιστοσελίδες που αναφέρονται στο δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» δεν μου μένει καμιά αμφιβολία ότι η εφημερίδα του φερόμενου εκδότη Θέμου Αναστασιάδη παρέθεσε πρωτοσέλιδα ένα δημοσίευμα καθαρά προϊόν μυθοπλασίας.


Αλήθεια, είναι δυνατόν να ισχυριστεί, στα σοβαρά,  κανένας ότι  «η ΕΥΠ έχει στοιχεία ότι στο πρώτο δίωρο μετά το συμβάν - της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου - εστάλησαν από τηλέφωνα πρώην συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ 55.000 γραπτά μηνύματα σε μαθητές με περιεχόμενο το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ότι τους υποκινούσε σε βίαιη εξέγερση»;;;


Καλά ρε σεις που τα πουλάτε αυτά; Καλά είναι δυνατόν να πιστέψει κάποιος, όσο αφελής και να είναι, ότι όχι κάποια «πρώην συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ», αλλά οποιοδήποτε κυβερνητικό κόμμα διαθέτει τα κινητά τηλέφωνα 55.000 (!!!) μαθητών;

Τόσο λωτοφάγους θεωρείτε τους αναγνώστες σας;

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.