Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

“ΞΥΛΟ” ΚΑΙ “ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ” ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (VIDEO)

 

 

Ο Χατζηνικολάου ανέλαβε τις καρπαζιές. Σε κάθε ανοησία του Αδώνιδος, του τράβαγε και κανα δυο ανάποδες. “Θα μας πείτε ότι είναι καλό για τον πολίτη, να πηγαίνει στο νοσοκομείο, με την φορολογική του δήλωση;”

 Ο …
Γεωργιάδης προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση αραδιάζοντας διάφορα νούμερα.

 

 Ο άλλος, φτιαγμένος, τον έπιασε από το λαιμό. Και τι θα γίνει , αν κάποιος είναι πάνω από το όριο του φορολογικού εισοδήματος (των 11.000) και δεν έχει τα 25 ευρώ να πληρώσει, θα τον διώξετε;


Η απάντηση έκανε τους τηλεθεατές να ανατριχιάσουν: Δεν θα τον διώξουμε, αλλά θα στείλουμε τα 25 ευρώ στην εφορία, για να τα πληρώσει εκεί!
Τέλος, ο Μπουμπούκος συνέστησε στην Μάρα να μην δίνει σημασία στα όσα λένε οι συνδικαλιστές. 


Ο Χατζηνικολάου είχε ήδη βαρεθεί να ρίχνει φάπες – τέλειωνε και ο χρόνος – και τον άφησε να φύγει, χωρίς άλλες εκδορές και μώλωπες…   

ΔΕΙΤΕ   ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ  !!!

 





10.000 ευρώ ετήσιο ατομικό εισόδημα. αυτός δηλαδή που βγάζει 800 ευρώ το μήνα (και που για τον μπουμπούκο δε θεωρείται χαμηλόμισθος) θα δίνει 25 ευρώ για μία εισαγωγή σε ΔΗΜΟΣΙΟ κατά τα άλλα νοσοκομείο. … βλεπω να γεμιζει πεθαμενους η εισοδος των νοσοκομειων.


Η ασφάλιση ειναι υποχρεωτική στην ελλαδα λεει το νούμερο. . Άρα προφανώς “ανασφάλιστους” εννοείς ρε χλε-χλε τους ΛΑΘΡΟ . Άρα θα πληρώνουμε για τους ΛΑΘΡΟ!!! 

 Κούνια που σας κούναγε!!!  Μετράτε  Ωρες …!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.