Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

Tέσσερις νεκροί και οχτώ τραυματίες σε Αμερικανική Ναυτική βάση ..(video)

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν, 

σύμφωνα με  
δημοσιεύσεις στο
 Twitter από τον πλοίαρχο Ed Buclatin

που ειναι ο διευθυντής των δημοσίων υποθέσεων για την Διοίκηση του Ναυτικού στις Εγκαταστάσεις, που  στεγάζεται η Αμερικανική Βάση !
Δύο σκοπευτές τώρα "κάτω", WUSA αναφέρει, επικαλούμενη Ed Ζίγκλερ, εκπρόσωπος της Ναυτικής District of Washington Δημοσίων Υποθέσεων.    

Η πληροφορία αυτή δεν θα μπορούσε αμέσως να επιβεβαιωθεί με εκπροσώπους Ναυτικού στο Πεντάγωνο. Τοπικά μέσα ενημέρωσης έχoυν  αναφερθεί σε τρεις θανάτους, με τις εκθέσεις των τραυματισμών τόσο υψηλό όπως 10.


Ο Rick Mason, ένας αναλυτής της διαχείρισης του προγράμματος που είναι  πολιτικό  προσωπικό στο Ναυτικό των ΗΠΑ, δήλωσε οτι ο ένας ληστής πυροβολούσε από ένα τέταρτο όροφο με θέα στο διάδρομο έξω από το γραφείο του.  


Είπε ότι ο ληστής είχε ως στόχο κάτω σε ανθρώπους στην καφετέρια του κτιρίου στον πρώτο όροφο.Ο Mason είπε ότι θα μπορούσε να ακούσει τους πυροβολισμούς, αλλά δεν μπορούσε να δει τον ληστή !
 

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.