Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Tέσσερις νεκροί και οχτώ τραυματίες σε Αμερικανική Ναυτική βάση ..(video)

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν, 

σύμφωνα με  
δημοσιεύσεις στο
 Twitter από τον πλοίαρχο Ed Buclatin

που ειναι ο διευθυντής των δημοσίων υποθέσεων για την Διοίκηση του Ναυτικού στις Εγκαταστάσεις, που  στεγάζεται η Αμερικανική Βάση !








Δύο σκοπευτές τώρα "κάτω", WUSA αναφέρει, επικαλούμενη Ed Ζίγκλερ, εκπρόσωπος της Ναυτικής District of Washington Δημοσίων Υποθέσεων.



   



 

Η πληροφορία αυτή δεν θα μπορούσε αμέσως να επιβεβαιωθεί με εκπροσώπους Ναυτικού στο Πεντάγωνο. Τοπικά μέσα ενημέρωσης έχoυν  αναφερθεί σε τρεις θανάτους, με τις εκθέσεις των τραυματισμών τόσο υψηλό όπως 10.


Ο Rick Mason, ένας αναλυτής της διαχείρισης του προγράμματος που είναι  πολιτικό  προσωπικό στο Ναυτικό των ΗΠΑ, δήλωσε οτι ο ένας ληστής πυροβολούσε από ένα τέταρτο όροφο με θέα στο διάδρομο έξω από το γραφείο του.  


Είπε ότι ο ληστής είχε ως στόχο κάτω σε ανθρώπους στην καφετέρια του κτιρίου στον πρώτο όροφο.Ο Mason είπε ότι θα μπορούσε να ακούσει τους πυροβολισμούς, αλλά δεν μπορούσε να δει τον ληστή !
 





ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.