Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Ποιος είναι ο φονιάς της Αμφιάλης


Επισκεπτόταν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής πέντε ως δέκα φορές το μήνα, λέει ο δράστης που ομολόγησε την δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα.Όπως ισχυρίζεται ο 45χρονος ακροδεξιός Γιώργος Ρουπακιάς, «όταν βγήκα από την καφετέρια και πήγα προς το αυτοκίνητό μου, με περικύκλωσαν πολλά άτομα κι έβγαλα το μαχαίρι για να...... αμυνθώ...».

Έτσι προσπαθεί και να στοιχειοθετήσει ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Ο δράστης, πατέρας δύο παιδιών που μένει στη Νίκαια, εργαζόταν στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου ως υπάλληλος σε ιχθυοπωλεία που ανήκαν σε συγγενείς του.

Τον τελευταίο καιρό εργαζόταν σε εταιρεία πετρελαιοειδών ως οδηγός βυτιοφόρου που έκανε διανομές σε τουριστικά νησιά.

Γείτονές του στη Νίκαια μιλούν για «έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων που έλειπε μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι του λόγω της εργασίας του».

Συγγενικά του πρόσωπα δήλωσαν στο «Βήμα» ότι «δεν θέλουν να έχουν καμιά σχέση μαζί του».

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν είχε απασχολήσει ποτέ την ΕΛ.ΑΣ. για οποιοδήποτε αδίκημα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν στο σπίτι του έναν ηλεκτρικό εκκενωτή (τέιζερ).Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με την κατάθεση της συζύγου του, στο σπίτι του υπήρχαν επιπλέον ένα πτυσσόμενο κλομπ και έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής τα οποία και πέταξε στα σκουπίδια η ίδια μετά το περιστατικό.Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της έρευνας εντόπισαν σε κάδο απορριμμάτων τις σακούλες με το έντυπο υλικό.Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του 45χρονου είναι ταμίας Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
 
Πηγές: Καθημερινή, Βήμα, Ελληνική Αστυνομία,

http://kafeneio-gr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.