Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013

Σε Επιφυλακη όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας!
Γενική οδηγία προς όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας! Τι παρατηρείται αυτή την ώρα σε όλη την Ελλάδα...  Γενική οδηγία προς όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας και ειδικά αυτά του Λεκανοπεδίου, για αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχει δοθεί από το στρατηγείο της ΕΛ.ΑΣ. 

Aυτή την ώρα ειδικά στο Λεκανοπέδιο, παρατηρείται έντονη κινητικότητα, με τα αστυνομικά τμήματα να θυμίζουν αστακό, αφού η φρουρά και τα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας είναι εμφανή... Ο Δέντιας μετά τον Αρειο Πάγο πήγε στο Μαξίμου.


Σε λίγο οι ανακοινώσεις. Η δύναμη Δέλτα τις πρώτες πρωϊνές ώρες της 19ης Σεπτεμβρίου εκτέλεσε άσκηση ετοιμότητας και ασφάλισης περιοχών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Η 71η ταξιαρχία φρουρεί το Υπ.Αμ.από τα επεισόδια με την κατάληψή του από τους ναυτεργάτες του Περάματος.


 Ο Καμμένος κάλεσε τον κόσμο σήμερα να ενεργοποιήσει το άρθρο 120 του Συντάγματος για εσχάτη προδοσία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Ο Λαζαρίδης βρήκε αποκούμπι στον Βενιζέλο! Σας φαίνονται όλα αυτά νορμάλ;


Ας ειναι και οι πολιτες σε επιφυλακη... 


ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.