Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

οι απέθαντοι ...

Ελλην Φορολογούμενος

 
Ο Δένδιας ή Δέρνιας ή υπουργός Προπο σύμφωνα με τις τελευταίες του δηλώσεις ανήκει στη φυλή των Χαϊλάντερς ,


 ναι είναι αυτή η φυλή των αψηλών και σφίχτηδων αρούγκανων τσομπανοβοσκών που απαντάται στα υψίπεδα του Ιονίου  και στα περίχωρα της Λεστινίτσας.

 Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της φυλής είναι ότι πίνουν πολύ άμα βρούνε ποτό κούτρα και κάνουν ηρωικές πράξεις και είναι......απέθαντοι.
Ο πρώτος καταγεγραμμένος Χαϊλάντερ εντοπίζεται γύρω στο 500 πΑΣ (προ Αγίου Σουλπίκιου) με το όνομα Ντέντια Μακλάουντ οφ δε κλαν Μακλάουντ. Ο Ντέντια  δραστηριοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή των Γαμισιανών Κερκύρας και περιχώρων και ήταν κατασκευαστής παστιτσάδας .
 Καθώς φαίνεται, κάποιο από τα μυστικά συστατικά που χρησιμοποιούσε για την παρασκευή της παστιτσάδας του έδωσε υπεράνθρωπες δυνάμεις και την ικανότητα να μην πεθαίνει ποτέ και να καταφέρνει πλήγματα σε άλλους σφίχτηδες αρουγκανούς  . Φυσικά, όσοι είχαν φάει από την ίδια παστιτσάδα , παρουσίασαν τις ίδιες ιδιότητες. 
Μια μέρα όμως, στα 340α γενέθλια του Ντέντια, ο συνάδερφος του ο Μάικλ Γκολντενάουν (μιχάλης χρυσοχοϊδής ελλινιστή)  αποκεφαλίστηκε κατά λάθος, προσπαθώντας να κόψει την γαμήλια τούρτα του έκτου γάμου του , γιατί δεν είχε διαβάσει το μάνουαλ του μαχαιριού . Έγινε τότε εμφανές ότι, αν κάποιος Χαϊλάντερ αποκεφαλιστεί κατά λάθος ή εξεπίτηδες, πεθαίνει. 
Από εκείνη τη στιγμή και μετά, άγριος πόλεμος ξέσπασε στη χώρα, καθώς όλες οι οικογένειες αντιμάχονταν για την πρωτοκαθεδρία. 
Οι διάφορες αυτές οικογένειες ονομάστηκαν "κόμματα ", γιατί η μεγαλύτερη και πιο δυνατή οικογένεια ίχε ως αρχηγό τον Μητσοντάνκαν , που είχε σόι τρανό και γιούς και κόρες και κουμπαριά κι ανήψια , πολύ μπασμένους σε όλα τα κόλπα. 
Η άλλη οικογένεια ήταν η Παπανδρεάνκαν με σοβαρά προβλήματα όμως γιατί ανά μια γενιά ενδιάμεσα έβγαιναν βλαμμένοι , καλή ώρα και ακολουθούν οι υπόλοπες οικογένεις των απέθαντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.