Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Τα τηλεφωνήματα πριν και μετά τη δολοφονία του Φύσσα



Εκατοντάδες τηλεφωνήματα έγιναν από τις 9 το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα μέχρι και τις 8 το απόγευμα της επόμενης ημέρας, όπως προκύπτει από τα σχεδιαγράμματα που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.



Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σχεδιάγραμμα που αφορά σε έναν από τους συλληφθέντες, εμφανίζεται να έχει επικοινωνήσει 14 φορές με έναν από τους έξι συλληφθέντες βουλευτές και ισάριθμες φορές με τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.  


Επίσης, έκανε δεκάδες κλήσεις με οκτώ ιδιώτες, ανάμεσα στους οποίους είναι ένας συλληφθέντας και ένας καταζητούμενος. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου και του βουλευτή.


Το δεύτερο σχεδιάγραμμα που βλέπετε παρακάτω είναι ενδεικτικό της "στρατιωτικής" δομής που παρουσιάζε η οργάνωση, καθώς τρεις ώρες πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, τα τηλέφωνα πήραν κυριολεκτικά "φωτιά" .








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.