Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Όσκαρ Πολιτικής Ανοησίας στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής

από το antinews.gr

 

 

Επειδή ξέρουμε ότι τα «τζιμάνια» της Χρυσής Αυγής παρακολουθούν μέχρι και την τελεία που γράφουμε εδώ στο antinews τους ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη για το παρακάτω κείμενο και τους λέμε να απομακρυνθούν από την οθόνη του υπολογιστή τους.


 Καθ’ ότι ευαίσθητα παιδιά οι Χρυσαυγίτες και με βαθιά πίστη στο Μεγάλο Αρχηγό που δεν τολμούν ούτε το όνομά του να αναφέρουν, σίγουρα θα πάθουν κάτι αν μας διαβάσουν.
Λέμε λοιπόν το εξής: Αν δεν υπάρχει Όσκαρ Πολιτικής Ανοησίας, πρέπει να θεσμοθετηθεί τάχιστα και να το πάρει ο Νίκος Μιχαλολιάκος. 



Κάνουμε και μια πρόταση: Να δημιουργηθεί κι ένα ίδρυμα το οποίο θα δίνει κάθε χρόνο το Βραβείο Πολιτικής Ανοησίας προς τιμήν του Μεγάλου Αρχηγού Μιχαλολιάκου. Διότι δε μπορεί. Πρέπει να είσαι πολύ ανόητος για να αφήνεις να σου φεύγει μέσα από το χέρια η μεγάλη ευκαιρία να παίξεις σημαίνοντα ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.


Ο Μιχαλολιάκος έχασε την ευκαιρία να ηγηθεί μιας πατριωτικής παράταξης μεγάλου βεληνεκούς γιατί απλά είναι ναζιστής. Είναι φασίστας κι αυτό δε βγαίνει από το κεφάλι του ούτε με λοβοτομή.


Έχουμε γράψει κατά καιρούς ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι οι 2 – 3 χιλιάδες φουσκωτοί, μπράβοι, μόνιμοι τρόφιμοι των γυμναστηρίων και των αναβολικών. Δεν είναι οι μερικοί κομπλεξικοί που πήγαν στην οργάνωση για να βρουν γκόμενα. Ούτε οι άνθρωπο της νύχτας που είδαν φως και μπήκαν καθώς κατάλαβαν ότι έχει… ψωμί η υπόθεση.



Περίπου 500.000 Έλληνες που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή κι άλλοι τόσοι που δήλωναν ότι θα την ψηφίσουν είναι σάρκα της ελληνικής κοινωνίας. Είναι φτωχοί, χτυπημένοι από τα μνημόνια, απελπισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, απογοητευμένοι από την έλλειψη πολιτικής και κοινωνικής δικαιοσύνης.


Είναι οι… φευγάτοι των τριών μεγάλων κομμάτων, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους και κάποια στιγμή είδαν το τυράκι της Χρυσής Αυγής και δεν είδαν τη φάκα. 


Οι περισσότεροι από αυτούς δεν έγιναν σε μια νύχτα φασίστες κι ανεγκέφαλοι. Δεν υποστηρίζουν τις δολοφονίες ή τις επιθέσεις από τα Τάγματα Εφόδου. Δυσκολεύονται να χωνέψουν ότι οι ανεξέλεγκτοι χρυσαυγίτες της κορυφής της οργάνωσης κάνουν κακό στην πατρίδα.


Οι περισσότεροι είναι πατριώτες που απογοητεύτηκαν και θεώρησαν ότι δεξιά της Δεξιάς θα βρουν ένα πραγματικά πατριωτικό κόμμα που θα τα λέει τσεκουράτα αλλά που δε θα χρησιμοποιεί τσεκούρια και φαλτσέτες.


Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είδε το δέντρο αλλά δεν είδε το δάσος. Επειδή κι ο ίδιος είναι τραμπούκος, με φασιστικό παρελθόν που δε σβήνεται ούτε με χίλιες γομολάστιχες, άφησε ανεξέλεγκτους τους 30-40 μπράβους που τον περικύκλωσαν. Κι αυτοί με τη σειρά τους έφτιαξαν τους στρατούς τους για να καρπωθούν κέρδη και εξουσία ποντάροντας στο φόβο των ανθρώπων.


Κόψτε φάτσες, διαβάστε δηλώσεις και κρίνετε συμπεριφορές του Λαγού, του Κασιδιάρη, του Παναγιώταρου, του Παππά, του Ηλιόπουλου, του «τσοπάνη» Μπαρμπαρούση, του Καιάδα Γερμενή, του Κουκούτση και τόσων άλλων. Αυτή ήταν η μεγάλη βλακεία του Μιχαλολιάκου η οποία όμως είναι… έμφυτη. 


Άφησε τους φασίστες να καπελώσουν ακόμη και τον άδολο κόσμο που πήγε μαζί τους βλέποντας κάτι διαφορετικό. Διότι ο Μεγάλος Αρχηγός το έχει στο DNA του τον φασισμό, τον ολοκληρωτισμό, τον ρατσισμό.
Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήρθε απλά να επιβεβαιώσει ότι στη Χρυσή Αυγή επικράτησαν οι τραμπούκοι.


Ο Μιχαλολιάκος έκανε το μεγάλο λάθος να μην είναι… πατριώτης κι επομένως να μη μπορεί να διαχειριστεί και τον αγνό πατριωτισμό των Ελλήνων.
Γι’ αυτό μπορεί να πάρει άνετα το Όσκαρ Πολιτικής Ανοησίας.  Αλλά μπορεί να είναι και τυχερός και να τη γλιτώσει από τις δαγκάνες της δικαιοσύνης. Διότι όπως όλοι γνωρίζουμε «η βλακεία είναι αήττητη».


Αριστερός Ψάλτης

 ΠΗΓΗ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.