Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ: Στο κόκκινο έξω από την Κέα με 7 ελληνικά πολεμικά να έχουν περικυκλώσει 1 τουρκικό



Μια είδηση του briefingnews που αναμεταδίδουμε με επιφύλαξη αφορά νέα προκλητική τουρκική ενέργεια στο Αιγαίο καθώς αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα μίνι θερμό επεισόδιο έξω από την Κέα.









Συγκεκριμένα ένα τουρκικό πολεμικό πλοίο έχει περικυκλωθεί από επτά  πλοία του ελληνικού πολεμικού ναυτικού τα οποία είναι έτοιμα να του φράξουν το δρόμο προς την Αττική ενώ συχνές είναι και οι πτήσεις Ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών στην ευρύτερη περιοχή.


Το τουρκικό πλοίο ξεκίνησε σήμερα το πρωί από τις ακτές της Τουρκίας έπλευσε από την Χίο κάνοντας αλλεπάλληλες παραβιάσεις στα Ελληνικά χωρικά ύδατα πέρασε μπροστά από την Άνδρο με αποτέλεσμα εδώ και λίγη ώρα να βρίσκεται μια ώρα έξω από την Αθήνα. 


Να σημειωθεί ότι και σήμερα οι παραβιάσεις των Τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών ήταν πολλές στον Ελληνικό εναέριο χώρο ενώ αυτή την ώρα δύο πολεμικά πλοία της Τουρκίας βρίσκονται έξω από την Χίο και την Μυτιλήνη.


Η είδηση έχει αναμεταδοθεί από αρκετά blogs και ιστοσελίδες καθώς δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση. 


Το ότι επτά ελληνικά πολεμικά πλοία του κλείνουν το δρόμο προς τις ακτές της Αττικής αποτελεί ένδειξη αντίδρασης ή ενδοτικότητας καθώς το τουρκικό πλοίο λίγο ακόμη και θα έφτανε στο Λαύριο;



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.