Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

40 ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ!

 Προσπαθουν να μετατρέψουν την ελληνική αστυνομία σε παραμάγαζο και φορέα αστάθειας. 


 φωτ. αρχείου  

Χθες αστυνομικοί συνέλαβαν στην συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Ρήγα Φεραίου οργανωμένη ομάδα οπλοφόρων: συγκεκριμένα μιλάμε για 40 άτομα με πλήρη εξοπλισμό για οδομαχίες, καδρόνια, σακίδια, γάντια και αντιασφυξιογόνες μάσκες. Ενώ οι δράστες είχαν ακινητοποιηθεί και προχωρούσε η διαδικασία της προσαγωγής τους, δόθηκε άνωθεν εντολή μέσω ασυρμάτου να αφεθούν όλοι ελεύθεροι

Το χειρότερο απ’ όλα είναι πως τους επεστράφησαν τα δολοφονικά τους σύνεργα με προφανή σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια.


 Ο λόγος που οι οπλοφορεί αφέθηκαν ελεύθεροι είναι προφανής: Να εκτραχυνθεί το κλίμα, να λειτουργήσει η θεωρία των δύο άκρων και να συσπειρωθούν τα διαλυμένα μνημονιακά κόμματα ως η δήθεν μόνη λύση στην αναρχία.Αποκεφαλίζοντας τη μισή ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., οδηγουν την χώρα στην αποσταθεροποίηση και δημιουργουν κλίμα εμφυλίου πολέμου. Το επιχείρημα της ΝΔ ότι χτυπάει την παρανομία καταρρέει. Τα θλιβερά επεισόδια των τελευταίων ημερών και η κατατρομοκράτηση της κοινής γνώμης συνεχίζονται.ΠΗΓΗΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.