Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ Γ@@@@ΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧ@@ΙΑ ΤΟΥΣ


Η υπομονή έχει και τα όρια της αλλά για να υπάρχουν όρια πρέπει να υπάρχει και λαικό κίνημα.


Αλλά ο λαός παίρνει φάρμακα, υπνοστεντόν και ηρεμιστικά οπότε πάπαλα. Δέχεται κατάμουτρα λιδωρίες, απειλές, εκβιασμούς από κάτι καθάρματα σαν τον Στουρνάρα και τον τζαμπατζή τον κοιλιόδουλο Σταυρίδη.

Ο επόμενος που μας έβρισε ήταν ο λιμοκοντόρος, η μισοριξιά ο Στουρνάρας.




 Ο Γιάννης Στουρνάρας είπε ηλίθιους ούτε λίγο ούτε πολύ όσους δε συμφωνούν με την πολιτική της κυβέρνησης για να σωθεί η χ'ωρα. Δηλαδή το 40-50% το κόσμου.
- Χρησιμοποίησε τη φράση του Λένιν για τους «πρόθυμους ηλίθιους»


- «Όλοι οι πρόθυμοι ηλίθιοι δεν θέλουν να σωθούμε!» είπε από το βήμα της Βουλής 


Ο υπουργός Οικονομικών επανάλαβε πολλές φορές τη φράση "ο λογαριασμός βγαίνει". Μια από αυτές: Πιστεύω πως ναι. Βαθύτατα από την καρδιά μου πιστεύω ότι ο λογαριασμός βγαίνει", είπε το κουτσαβάκι.


«Ποιοι δεν θέλουν να σωθούμε; Όλοι οι σπεκουλαδόροι του κόσμου.... Όπως είπε και ο Λένιν για τους «πρόθυμους ηλίθιους», γιατί υπάρχουν κι αυτοί, όλοι οι πρόθυμοι ηλίθιοι, δεν θέλουν να σωθούμε!» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.



Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν... είναι ηλίθιοι: «Ποιοι θέλουν να σωθεί η χώρα; Ποιοι θέλουν να βγει ο λογαριασμός; Οι υγιείς δυνάμεις όλου του κόσμου σαφώς θέλουν να σωθούμε, γι αυτό και υπάρχει ένα τεράστιο σχέδιο βοήθειας προς την Ελλάδα – έχουμε πάρει πάνω από 240 δισ. ευρώ. 


Με επαχθείς όρους; Όχι! Με επιτόκιο χαμηλότερο από 3% και επιδιώκουμε να το χαμηλώσουμε κι άλλο. Επιδιώκουμε να σπρώξουμε προς τα πίσω τα χρεολύσια και τις λήξεις, ούτως ώστε η σωτηρία μας να γίνει ακόμη πιο εύκολη», είπε ο Γιάννης Στουρνάρας.


-«Να έχετε ελπίδα. Πράγματι βγαίνει ο λογαριασμός, αρκεί να το πιστέψουμε κι εμείς» δήλωσε με έμφαση.


«Θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα όπου προκύψουν, θα σπρώξουμε προς τα πίσω αν χρειαστεί τα χρεολύσια και τις δόσεις για να είναι σίγουρη η σωτηρία της χώρας» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών.


Ακόμα έδωσε έμφαση και στο θέμα τον offshore εταιρειών τονίζοντας ότι «δεν θα αφήσουμε τίποτα όρθιο στον χώρο αυτό».



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.