Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ρε αλήτες αν ο 18χρονος που πετάχθηκε σαν σκυλί απ’ το τρόλεϊ στο Περιστέρι ήταν λαθρό, θα είχατε “κάψει” την Ελλάδα όλη!!!

Φίλος του αδικοχαμένου 18χρονου ξεσπά και ζητά δικαιοσύνη

 

«ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ……  


ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ….ΠΗΔΗΞΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΡΩΞΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ……..

ΓΙΑ 1.5 ΕΥΡΩ…….

 

ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ……

.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΟ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΊΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΊΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΦΟΡΆ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΌ ΑΔΕΛΦΌ ΞΆΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟ…..»

 

 

ΠΡΟΣ ΤΗΝ  ΕΛ.ΑΣ.  αλλα και τους  ελληνες δικαστές:  Αν ήταν κανένας λαθρομετανάστης  στη θέση του 18χρονου συμπατριώτη  μας  θα τους είχατε μπαγλαρώσει ελεγκτές και οδηγό για τον φόβο των …Ιουδαίων!!! Τώρα μαθαινουμε  οτι τους αφήσατε  εντελώς  ελεύθερους !!!!!  Δεν έχετε τσίπα πάνω σας  ρε??? Δε ντρέπεστε λίγο ???  Στη θέση αυτού του παληκαριού θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν και το δικό σας παδι!!! 

 

 

«Έχασα το παιδί μου γιατί κάποιος αποφάσισε να το “παίξει καπετάνιος” για ένα ευρώ».


Είναι η συγκλονιστική κραυγή του πατέρα του 18χρονου επιβάτη του τρόλεϊ που σκοτώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον ελεγκτή που του ζήτησε εισιτήριο. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Στο σπίτι του νεαρού στο Περιστέρι κυριαρχεί η θλίψη. «Είμαστε όλοι σε πολύ κακή κατάσταση. Κυρίως η μητέρα του» , λέει στο newpost ο Ιωάννης Καναούτης.

 

Λίγο πριν φτάσει στο αστυνομικό τμήμα όπου έχει κληθεί για κατάθεση ο κ. Καναούτης δήλωσε συγκλονισμένος: «Δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβησαν όλα αυτά. Ήταν δέκα η ώρα το βράδυ. Είχε μπροστά του ένα παιδί χωρίς εισιτήριο. Εντάξει, έκανε λάθος το παιδί. Δεν μπορούσαν να το αφήσουν να φτάσει μέχρι το σπίτι; Θα το κατέβαζαν κάτω μέσα στη νύχτα; Για ένα ευρώ»;

 

«Είμαι άνεργος δεν έχω χρήματα» εκλιπαρούσε ο άτυχος 18χρονος

 

 

«Να δούμε πως θα κοιμάστε τα βράδια» φώναζαν οι επιβάτες σε οδηγό και ελεγκτή μετά το μοιραίο ατύχημα! Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας,…

πάντα σύμφωνα με πληροφορίες και μαρτυρίες ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι ήταν επιβάτες του μοιραίου τρόλεϊ όπου επέβαινε και ο άτυχος 18χρονος. «Είμαι άνεργος, κι εγώ και η οικογένειά μου. Δεν έχω χρήματα, ούτε για το εισιτήριο, ούτε για το πρόστιμο» έλεγε σύμφωνα με μαρτυρίες ο 18χρονος στον ελεγκτή λίγα λεπτά πριν χάσει τη ζωή του.

 

 Αφού έχει σημειωθεί η τραγωδία στο Περιστέρι όπου ο 18χρονος στην προσπάθεια του να αποφύγει τους ελεγκτές επειδή δεν είχε εισιτήριο, πήδηξε από το τρόλεϊ που επέβαινε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του και χάσει τη ζωή του, οι επιβάτες επιτέθηκαν στον ελεγκτή και τον οδηγό. Στο σημείο είχαν καταφθάσει 5 περιπολικά ωστόσο η κατάσταση ήταν ηλεκτρισμένη.

 

 

Επιβάτες και περαστικοί τα βάζουν με τον ελεγκτή ενώ ένας από τους επιβαίνοντες έρχεται στα χέρια μαζί του. Οπως αναφέρει και το eurospy που δημοσιεύει το βίντεο, μία κοπέλα, που κάθεται στο πεζοδρόμιο σε κατάσταση «αμόκ» μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη λίγα λεπτά πριν, σηκώνεται και εκσφενδονίζει ένα μπουκάλι νερό προς τον ελεγκτή λέγοντάς του

 «Σε ακούω τόση ώρα πάνω από το κεφάλι μου. Πήρες τη ζωή του παιδιού το καταλαβαίνεις;»

 

 Αμέσως τα αίματα ανάβουν και πάλι. Ο ελεγκτής ζητά να πάει αυτόφωρο η κοπέλα ενώ κάποιοι επιβάτες απευθυνόμενοι στον οδηγό και τον ελεγκτή λένε «Να δούμε πως θα κοιμάστε τα βράδια»

 

 

 

 

Υ.Γ.     15% επι του προστιμου μιζα για τον ελεγκτη! Μηπως ετσι εξηγουνται καποιες συμπεριφορες ?

Η συμπεριφορα του ελεγκτη εγκληματικη, απο αυτοπτες μαρτυρες, ειναι δολοφονος και πρεπει να τιμωρηθει!



πουτ@νας γιέ ζουν ανάμεσά μας και προστατεύουν το σύστημα
ήρωας το παλικαράκι, ένας σύγχρονος ήρωας που αρνήθηκε  να υποταχθεί στη χούντα που ζούμε
σιγά μην πληρώσουμε  πρόστιμο  για να πάνε οι μίζες στις τσέπες των ελεγκτών και της μέρκελ…


Ο 19χρονος ήταν μαθητής τεχνικού ημερήσιου λυκείου και ήθελε να ασχοληθεί με το φυσικό αέριο. Όμως δεν πρόλαβε…Όλη η γειτονιά είναι συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν καθώς μιλάνε για ένα παιδί – μάλαμα, ευγενέστατο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα.

Η σωματική διάπλαση του παλικαριού, τον έκανε να μην περνάει απαρατήρητος. Αυτός ήταν μάλλον ο λόγος που τον θυμήθηκε ο ελεγκτής μετά από δύο χρόνια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, ήταν ο ίδιος ελεγκτής που πριν δύο χρόνια τον είχε πιάσει να μην φέρει εισιτήριο μαζί του. Τότε του είχε κόψει απλά μια κλήση. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι…


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από μάρτυρες λένε πως ο ελεγκτής μόλις είδε τον άτυχο Θανάση τον θυμήθηκε αμέσως και φέρεται ότι του είπε τα εξής: “Βουνό με βουνό δεν σμίγει…Θα σε φτιάξω εγώ τώρα…”


Η οικογένεια του 19χρονου θα κινηθεί δικαστικά για να βρει δικαίωση το παιδί τους και τόσο ο πατέρας του όσο και ο θείος του , κάνουν έκκληση μέσα από το makeleio.gr , όσοι μάρτυρες ήταν παρών στο περιστατικό να βγουν να μιλήσουν και να πούμε την αλήθεια, προκειμένου να βοηθήσουν στην έρευνα της υπόθεσης.



———————————————————————————————————————————————————


Όλοι  εσείς  που  υποστηρίζετε τον ελεγκτή ξεχνάτε τις άπειρες μαρτυρίες για τους ελεγκτές που προσπερνούν τα λαθροΟρκ χωρίς απολύτως κανέναν έλεγχο στα λεωφορεία – Άραβες και Πακιστανούς!

Αν ήταν συνηθισμένος Άραβας βρομιάρης με σανδάλι, σορτσάκι κάτω από το γόνατο και τσαντούλα στην οποία κουβαλάει τα στιλέτα του ως εργαλεία για τις εγκληματικές ενέργειες με τις οποίες τρομοκρατεί τους πολίτες της χώρας αυτής, το παιδάκι σίγουρα δεν θα είχε την κατάληξη αυτή, γιατί ο ψευτοτσαπουκάς των σκατόβλαχων ελεγκτών δεν περνάει στους τρομοκράτες από τις πρωτόγονες και βρωμερές Αραβικές χώρες και το Πακιστάν. 


Ξέρουν  πολύ καλά πως θα καταλήξουν με τα έντερα στα χέρια και δεν επρόκειτο να ασχοληθεί κανείς, όπως και σε όλες τις εγκληματικές πράξεις που πράττουν σε αυτό το ξενολαγνικό κράτος.


Αναφέρεστε για την δήθεν δουλειά του ελεγκτή την οποία θα πρέπει να σεβόμαστε, αλλά παραλείπετε τις μαρτυρίες των επιβατών που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στο λεωφορείο:
-”Ο ελεγκτής άρχισε επιτακτικά να ζητά το εισιτήριό του”
-”Η κατάσταση ξέφυγε. Οι 2 άνδρες ήρθαν στα χέρια. Ο ελεγκτής έσκισε την φανέλα που φορούσε ο 19χρονος.”




Και όλα εσείς τα μαλακισμένα όπως και όλοι μας γνωρίζετε για την απαίσια και ψευτομάγκικη συμπεριφορά των ελεγκτών προς τους επιβάτες που τους βλέπουν σαν ζώα.



Λόγω της περιορισμένης νοημοσύνης σας που αντικατοπτρίζεται από τα σχόλια σας θα πρέπει να σας ζωγραφίσω το αυτονόητο, πως ο ελεγκτής κάνει την δουλειά του όταν ζητάει το εισιτήριο για έλεγχο και στην περίπτωση που ο επιβάτης δεν συνεργαστεί καλεί την αστυνομία για τα περαιτέρω.



Επίσης, η  περιορισμένη νοημοσύνη σας φαίνεται και από τα σχόλια τύπου “δικαιολογίες δεν έχουμε δουλειά κτλ δεν είναι σοβαρές.” διότι βλέπετε τις καταστάσεις από την γαμημένη βολεμένη σας πλευρά και δεν μπορείτε να φανταστείτε τη απογοήτευση, κατάθλιψη, αγωνία, θλίψη, τραγικότητα που βίωνε το παιδάκι λόγω των δυσκολιών στην ζωή του και που οφείλονται στην πράξη που έκανε και του κόστισε τραγικά!


Ο κόσμος δεν πρόκειται να σεβαστεί τους σκατόβλαχους ελεγκτές γιατί απλούστατα δεν κάνουν την δουλεία τους αλλά προσβάλλουν τους ανθρώπους με τον χειρότερο τρόπο, και όπως φαίνεται τους οδηγούν τώρα και στον θάνατο.


Προσωπικά, μόριο σεβασμού θα νιώσω προς τους ελεγκτές όταν θα έχουν έστω και ένα γραμμάριο αρχίδια για να κοιτάξουν τα μαυριδερά λαθροΟρκ που έχουν κατακλύσει την χώρα και απολαμβάνουν όλες τις δυνατότητες για το οποίες εμείς πλέον θα πρέπει να πληρώνουμε με την ζωή μας!


Τώρα καταλαβαίνουμε   γιατί  δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην κοινωνία, υπάρχουν πολλά τομάρια με περιορισμένο μυαλό σαν και του λόγου σας που με την υποταγμένη προσωπικότητα σας έχετε το ρόλο της βάσης του καθεστώτος αυτού.

Τι περιμένεις από μια κουράδα που παραθέτει σχόλιο για ένα παιδάκι που έχασε την ζωή του με αυτό το τρόπο όπως είναι το παρακάτω:


“Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΖΕΙ.”




Η κουράδα αυτή ούτε για λίπασμα δεν κάνει, γιατί μολύνει τα πάντα γύρω του!


Και τέλος, μην τυχόν και αναφερθείτε για την επιβίβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς χωρίς εισιτήριο λόγω της οποίας δημιουργείται το έλλειμμα το οποίο πληρώνουμε όλοι μας όταν την ίδια στιγμή που υπάρχουν πολιτικοί οι οποίοι μας εξουσιάζουν με τρομακτικά απίστευτη περιουσία από 50 σπίτια και πάνω τα οποία δεν έχουν ούτε οι αστέρες του Χόλιγουντ και με μισθούς μεγαλύτερους και από τον Ομπάμα!



————————————————————————-

Να βγούν να μιλήσουν οι κότες (συνεπιβάτες) που ήταν παρόντες στο επεισόδιο.

Επίσης να κοινοποιηθεί πόσα πρόστιμα επέβαλε ο εν λόγω ελεγκτής σε λαθρομετανάστες το 2013, γιά να τον επαινέσουμε γιά την αίσθηση του καθήκοντος που επέδειξε. 

ΕΙΜΑΣΤΕ  ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ  ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ  ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ  ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!!   ΕΤΣΙ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ  ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ??? ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!!!

—————————————————————————-



Φανταστείτε την πίεση και την ντροπή που ένοιωσε αυτό το παλληκαράκι , για να δώσει την βουτιά του θανάτου.
Τι μπορεί να πέρασε από το μυαλό του εκείνη την ώρα , καλλίτερα
η βουτιά παρά η ξεφτίλα , αλλά καλό μου παιδί δεν ήταν για σένα η ντροπή για σένα ήταν η δουλειά και η ζωή . 


Παλληκάρι μας το αίμα σου στα κεφάλια τους , δεν σούπρεπε τέτοιο τέλος, γιατί εσύ
είχες φιλότιμο και θα μπορούσες να προσφέρεις πολλά.
Εσύ θα μπορούσες να δημιουργήσεις την σωστή οικογένεια ,γιατί φάνηκε ότι είχες  ήθος. 


Αυτοί είμαστε εμείς οι ΄Ελληνες που τα ρομπότ των ξένων κυβερνήσεων κατηγορούν για χίλια
πράγματα. Είμαστε περήφανοι όμως και την ξεφτίλα δεν την ανεχόμαστε. Μήτηρ του Θεού, φύλαξέ τον υπό την σκέπη σου
στην αιωνιότητα.

Καλό Παράδεισο παιδί μας.
Ο Θεός να δώσει δύναμη στην οικογένειά σου.


δεξιός  αιμοδότης


μου το έστειλε  ο Αντώνης΄ Χαρταλαμάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.