Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013

ΚΡΗΤΗ .."ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ" (video)

Για τον κ.Βενιζέλο από έναν Κρητικό..."Σεβαστέ κύριε Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρε της Κυβέρνησης. Είμαι ένας άνθρωπος που αγωνίστηκα χρόνια στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ σαν απλός αγωνιστής και χωρίς να έχω ποτέ κάποιο απώτερο σκοπό πέρα από τη στήριξη του κόμματος και την προώθηση των ιδεολογικών αρχών του.
Αυτό νομίζω ότι μου δίνει το δικαίωμα να σας απευθύνω και να σας παραθέσω τους προβληματισμούς μου.


 


Κύριε Πρόεδρε, είναι η πρώτη επίσκεψη σας στη Κρήτη μετά την εκλογή σας ως Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης όπως και εσείς συνηθίζετε κατά κόρον να την αποκαλείτε.Εξηγείστε μου σας παρακαλώ γιατί δεν μπορώ να καταλάβω το σκοπό της επίσκεψης σας στη Κρήτη.
Ποιους ήρθατε να συναντήσετε και γιατί.???

Ήρθατε να συναντήσετε τους συνταξιούχους που χρόνια σας στήριζαν, κατέβαλαν αγόγγυστα την συνδρομή τους ως μέλη του κόμματος και τώρα ψάχνουν στους κάδους απορριμμάτων για να βρουνε κάποια υπολείμματα να φάνε ή κάποιους ποιο τυχερούς που σιτίζονται στα συσσίτια των δήμων ή της τοπικής Εκκλησίας.??


Ήρθατε να δείτε τους ελαιοπαραγωγούς που πουλάνε το λάδι 2,00 € το λίτρο και αγοράζουν το νερό 1,00 € και από πάνω τους κόψατε τις απαιτούμενες δαπάνες για τη δακοκτονία...???

Ήρθατε να δείτε του παραγωγούς πρώιμων κηπευτικών που πουλάνε 0,50 € το κιλό τις ντομάτες στους χονδρέμπορους, ενώ οι καταναλωτές τις αγοράζουν σε τριπλάσια ή τετραπλάσια τιμή.??

Ήρθατε να επισκεφτείτε τους μαθητές των σχολείων που έκαναν μάθημα στα λυόμενα και ήταν χωρίς θέρμανση όλο το χειμώνα.??
Ήρθατε να επισκεφτείτε τις αστυνομικές σχολές του Ρεθύμνου και της Σητείας που κλείσατε..???

Ηρθατε να εγκαινιάσετε το τμήμα του περιβόητου Βόρειου Οδικού Άξονα στο Νομό Λασιθίου,( το νομό που έδινε στο κόμμα σας ποσοστό 70% και ούτε καν συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα τη επίσκεψης σας). ??

Ήρθατε να επισκεφτείτε τα Νοσοκομεία του νησιού που ψυχορραγούν.???
Ποιους ήρθατε να επισκεφτείτε ;

Το απόρθητο φρούριο του ΠΑΣΟΚ στη Κρήτη.??
Ξεχάσατε τη Κερκόπορτα ανοιχτή κ Πρόεδρε και το φρούριο αλώθηκε. Ίσως είχατε σίγουρους τους Κρητικούς, όμως ήρθε η στιγμή που ξύπνησαν κι εκείνοι από το λήθαργο.

 Είσαστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στη Κρήτη κύριε Πρόεδρε τόσο εσείς όσο και οι συναυτουργοί σας και αν ψάχνετε τους λόγους , σας παραπέμπουμε στο σύνθημα που φώναξαν χθες βράδυ οι περήφανοι κάτοικοι του Αρκαλοχωρίου: "

ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ.

Και να θυμάστε την επόμενη φορά που θα θελήσετε
 να επιστεφθείτε το νησί ότι :
 
 

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.