Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑ

Είμαστε ένας ολόκληρος λαός  κλεισμένος στο σύρμα  και πρέπει γρήγορα να αποφασίσουμε όλοι μαζί,  βούρ να  σπάσουμε το συρματόπλεγμα να βγούμε έξω και να γλυτώσουμε και όχι να μένουμε απαθείς έως ότου έλθει και η δική μας σειρά που ο δήμιος θα μας στείλει αδιάβαστους στα θυμαράκια.


 

 Ωστόσο αντί να φτιάξουμε πλάνα για το πως θα την σκαπουλάρουμε πολλοί από εμάς γινόμαστε γελοία μωροπίστευτα  ανθρωπάκια πιστεύοντας τις ανοησίες των κάθε τυχάρπαστων σαλτιμπάγκων που κυκλοφορούν ανάμεσα μας και μας λένε  ότι και κάνουμε  ότι λένε αυτοί , θα την βγάλουμε καθαρή. 


Για να εξηγούμαστε δεν εννοώ τους  300 σκελετούς , αυτοί είναι από το ίδιο βαρέλι και  παρακολουθούν  με ευχαρίστηση θάλεγα τα βάσανά μας και τον θάνατο μας που θα ακολουθήσει.


Εννοώ αυτά τα ούτως η άλλως καθάρματα που συνειδητά επειδή  είναι έμμισθοι εκτονωτές ρουφιάνοι ή βλαμμένοι εκ γενετής ,που  σας προτρέπουν  να μην πληρώσετε ( πηγαίνετε τώρα αυτή την στιγμή στις εφορίες να δείτε εκατοντάδες μελλοθάνατους που νομίζουν ότι  θα γλυτώσουν) σας καλούν να διαμαρτυρηθείτε έτσι  και κουβέντα να γίνεται για το νερό για το ηλεκτρικό ρεύμα για τις απολύσεις και για τις τυρόπιτες που δεν έχουν στη μέση τρύπα. 


Άλλοι  πάλι μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης και κάτω από  το μάτι του Γερμανού φρουρού συγκροτούν και ομάδες που σκοπό έχουν με την μαύρη προπαγάνδα τους εκούσια ή μη να υπνωτίζουν αυτούς που είναι έγκλειστοι  μελλοθάνατοι και να τους κάνουν να πιστεύουν ότι είναι ελεύθεροι άνθρωποι που έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν για ευρώ η δραχμή, για κάποιο δημοκρατικότερο σύνταγμα και άλλοι βαρεμμένοι  τους πείθουν ότι θα τους χαριστούν τα δάνεια στις τράπεζες. Είναι τόσοι πολλοί αυτοί οι γυρολόγοι πωλητές ανθρώπινης ελπίδας που θα ήταν αδύνατον να τους απαριθμήσω.


  Ορίστε σήμερα τώρα βλέπω-βλέπετε ακόμη  μια καινούργια ομάδα  ονειροπαρμένων για να μην πω κάτι  άλλο να ετοιμάζει και σωματείο που θα αγωνισθεί ενάντια στις τράπεζες και ενάντια στους ανεμόμυλους της ανείπωτης βλακείας τους


  Συμπατριώτες συμπατριώτισσες τα ψέμματα τελείωσαν για όλους  μας  Ή σπάμε το συρματόπλεγμα  τώρα η πεθαίνουμε όλοι μας σε βάθος χρόνου που θα το αποφασίσουν οι Γερμανοί κατακτητές του  4ου Ραιχ.


 ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΡΥΦΑΛΑΚΗΣ




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.