Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ψωμί και ελιά και Αντώνη βασιλιά

 

Ότι θα διαγράφει κάθε βουλευτή της ΝΔ, που θα διαφοροποιεί τη θέση του από αυτή της ηγεσίας του κόμματος, δηλαδή του ιδίου, προειδοποίησε ο προσωρινά επιτυχημένος ιδιοκτήτης πιτσαρίας στην Αμερική, Αντώνης Σαμαράς.

 



Την απόφαση του Αντώνη, χαιρέτησε σήμερα το σύνολο του ελληνικού λαού, που γνωρίζει πως το μόνο που θέλει ο πρωθυπουργός, είναι η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση.



Άλλωστε, με τις 50 έδρες δώρο και την συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, οι ψηφοφορίες στη Βουλή, είναι χαμένος χρόνος και ο χρόνος είναι χρήμα.



Υπάρχουν φυσικά και αυτοί που ισχυρίζονται πως ακόμα και μετά τη διαγραφή του, ένας βουλευτής παραμένει στο κοινοβούλιο, επομένως δεν καταργείται η δημοκρατική διαδικασία, αλλά αυτοί είναι οι ίδιοι ηλίθιοι που τους ψηφίζουν.



Πίσω στα δικά μας. Όπως γνωρίζουμε, οι Έλληνες βουλευτές, κοστίζουν στο ελληνικό κράτος, περίπου 20.000 ευρώ το μήνα, δηλαδή 240.000 ευρώ το χρόνο, ενώ το σύνολο τους στοιχίζει περίπου 72.000.000 ευρώ ετησίως. 



Μπορεί το ποσό αυτό να σας φαίνεται υπερβολικό, αλλά δεν είναι, είναι όπως λένε οι ίδιοι "ικανοποιητικό".

Αν αναρωτιέστε βάσει ποιας λογικής έχουν τόσο υψηλή μισθοδοσία, και πάλι οι ίδιοι απαντούν "για να μην μπαίνει ο βουλευτής, σε πειρασμό να χρηματίζεται", το οποίο όλοι μας ξέρουμε πως λειτούργησε υπέροχα τόσα χρόνια. 



Και αν κάποιοι ακόμα σκέφτεστε, γιατί εν μέσω κρίσης, οι βουλευτές να απολαμβάνουν τα προνόμια που απολάμβαναν πριν από αυτήν, ενώ το σύνολο των Ελλήνων υποφέρει, η απάντηση είναι ιδιαίτερα απλή. Γιατί έτσι.



Επομένως.Μια πολύ καλή και πρακτική λύση, είναι και η πλήρης κατάργηση της Βουλής.

 

 Εφόσον όποιος διαφωνεί με τη θέση της ηγεσίας θα διαγράφεται από το κόμμα και εφόσον μας έπεισαν πως μια κυβέρνηση πρέπει οπωσδήποτε να έχει αυτοδυναμία για να αποφύγουμε τις ολέθριες συνέπειες της επανάληψης των εκλογών, νομίζω πως η καλύτερη λύση θα ήταν να ψηφίζουμε μόνο για Βασιλιά ή να αλλάξουμε το πολίτευμα από χούντα, σε βασιλεία, που είναι και της μόδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.