Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ξύλο και συλλήψεις στις κεραίες του Υμηττού

Ενταση στον χώρο με την κεραία της ΕΡΤ στον Υμηττό - Επέμβαση των ΜΑΤ 

 

 

 


Ένταση σημειώθηκε γύρω στις 10.00 το βράδυ, στο χώρο που βρίσκονται οι κεραίες των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών στον Υμηττό, όταν σύμφωνα με την αστυνομία, περίπου 30 άτομα επιχείρησαν να περάσουν την περίφραξη του χώρου, κατευθυνόμενοι προς την κεραία της ΕΡΤ, αλλά έγιναν αντιληπτά από το αστυνομικούς που βρίσκονται μόνιμα στην περιοχή, οι οποίοι ειδοποίησαν και έφτασαν στο σημείο διμοιρίες των ΜΑΤ

 

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε προσαγωγές και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, περίπου 10 άτομα οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο πραγματικός σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης. 




Οι βουλευτές Λαφαζάνης και Σταθάς δυσκολεύτηκαν να περάσουν τα μπλόκα της αστυνομίας και να ανέβουν στην κορυφή του Υμηττού (29.7.2013)







 Δείτε ολόκληρο αμοντάριστο το βίντεο με τις πρώτες συλλήψεις.
Οι αστυνομικοί διάλεγαν ποιον θα μαζέψουν








Λίγο μετά τις 03.30 έληξε η μαζική συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τη ΓΑΔΑ, τη στιγμή δηλαδή που έγιναν γνωστές και οι 5 κατηγορίες που αντιμετώπιζαν οι 8 συλληφθέντες.

 Αναλυτικά οι κατηγορίες αφορούν 4 πλημμελήματα και ένα κακούργημα: διακεκριμένες φθορές κατά δημόσιας περιουσίας (κακούργημα), διατάραξη ασφάλειας επικοινωνιών, απείθεια κατά αστ. οργάνων, αντίσταση και απειλές.


Φυσικά, για τον αστυνομικό που αναγνωρίστηκε από τους συλληφθέντες εντός ΓΑΔΑ ως ο υπεύθυνος για τις φθορές στις εγκαταστάσεις στον Υμηττό (με όνομα και υπηρεσιακό) αριθμό, ο αστ. διοικητής δεν αναγνώρισε καν ότι ανήκει στο σώμα το συγκεκριμένο "όργανο". 





πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.