Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Οφείλουμε να είμαστε Έτοιμοι…Απειλούμαστε ως Έθνος με εξαφάνιση!

Μας ζηλεύουν… μας φθονούν… και μας πολεμούν από αρχαιοτάτων χρόνων.Εμείς όμως συνεχίζουμε ως Έθνος, γηγενείς και αυτόχθονες, να επιβιώνουμε και να ξεπερνάμε τις εκάστοτε δυσκολίες… Αυτό βέβαια μας έχει κάνει τεράστια ζημιά στην Ανάπτυξη της χώρας όλους αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βρισκόμαστε σε πόλεμο, με αποτέλεσμα να έχουμε πάντα μια “ψευτοφιλία” όπου δήθεν θα μας σώσει και θα μας υποστηρίξει.


 Λοιπόν, Αυταπάτες και Ψέματα!Κανείς μα κανείς δεν θα μας υποστηρίξει σε τίποτα…


Όλοι εποφθαλμιούν να υφαρπάξουν κάτι από τα σπλάχνα αυτού του Έθνους!
Είμαστε αρκετά χρόνια Έρμαια των Εβραιομασόνων, οι οποίοι έχουν επιτύχει να έχουν στην κατοχή τους τα πάντα! Δεν υπάρχει τομέας όπου δεν τον ελέγχουν. Η Σαπίλα είναι Παντού!


Έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο ελέγχου όπου και όποιος έχει αγνές προθέσεις να δουλεύει γι’ αυτούς χωρίς να το γνωρίζει. Εν ολίγοις, κάνει τη δουλειά άλλων νομίζοντας πως πράττει το σωστό!Παράδειγμα, δεν υπάρχει Αντίδραση Ουσιαστική και Πρακτική από τον κόσμο, τον απλό λαό, διότι και οι συνδικαλιστές είναι και αυτοί μέσα στο κόλπο υποσχόμενοι, ενώ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η βόλεψη τους. Δεν ενδιαφέρονται για οτιδήποτε άλλο.


Άλλοι έχουν εντεταλμένη υπηρεσία και άλλοι εν αγνοία τους, επιτελούν το ίδιο έργο.
Λειτουργούν δηλαδή ώς βαλβίδες αποσυμπίεσης, με αποτέλεσμα να εκτονώνουν την δυσαρέσκεια και την οργή του κόσμου, σε όσο το δυνατό περισσότερες και μικρότερης κλίμακας, ώστε να αποφεύγουν πρακτικά και ουσιαστικά της μεγάλης κλίμακας Αντίδραση.


Ο λαός ως προς τα διαπλεκόμενα, εξουθενωμένος, πεινασμένος, προδομένος, μα πάνω απ’ όλα Ντροπιασμένος… έχει κλειστεί στο καβούκι του χωρίς να θέλει να αντικρύσει την πραγματικότητα. 


Περιμένει την διαφορά του επόμενου κόμματος που θα έρθει στην εξουσία μή γνωρίζοντας πως και αυτό θα λειτουργήσει ως βαλβίδα αποσυμπίεσης και μόνο. 

Με τον ίδιο φάκελο πάνε κι έρχονται εδώ και χρόνια. Βαλβίδες αποσυμπίεσης και κατοχή στα πάντα, (Rothschild system).
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα δημοσιεύματα δεν αποτελούν θέση η άποψη δική μας αλλά Πολιτών και Bloggers. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών.
Παρακαλούμε όταν υποβάλετε σχόλιο, να μην χρησιμοποιείτε υβριστικούς χαρακτηρισμούς
και να αποφεύγετε τα greeklish.